Priručnik za izlazak iz toksičnih veza dostupan i srpskim čitaocima

Vodeći stručnjak u oblasti poremećaja ličnosti u knjizi "Ostati ili otići?" analizira istinite priče

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
devojka čita
Pixabay

Da li ste dovoljno emocionalno inteligentni? Verovatno ne. U vremenu kada praktična intiligencija često isključuje emocionalnu ljudi upadaju u psihološke igre i neretko se smenjuju uloge spasioca, progonioca i žrtve. U osnovi svega je narcisoidnost.

Ramani Durvasula je klinički psiholog i autorka je svetskog bestselera “Ostati ili otići“ koji će vam pomoći da prepoznate narcise i donesete pravu odluku.

 Foto: Laguna

Živimo u svetu romansi i fantazija o spasenju, gde mnogi veruju da ljubav sve pobeđuje i da time što trpimo neprihvatljivo ponašanje zapravo popravljamo svoju vezu. 

Durvasula kao vodeći stručnjak u oblasti poremećaja ličnosti, u knjizi “Ostati ili otići?” analizira istinite priče koje će vas pripremiti za borbu sa patološkim narcisima.

Autorka detaljno opisuje osnovne pokazatelje narcisoidnog poremećaja i daje uputstva kako da prebrodite teške situacije i razumete ponašanje svog partnera.Ova knjiga kao neka vrsta priručnika osnažuje i daje nadu da postoji život i posle izlaska iz toksične veze.



Izvor: 0bjektiv

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar