Ćiro Blažević očaran Piksijevim “orlovima”: “On mi je kao sin, nema više zezanja”

Iskreno se raduje uspesima Srbije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Fudbalska reprezentacija Srbije doživela je pravi preporod dolaskom na Dragana Stojkovića na mesto selektora.

Vratio je veru naciji u najpopularniji sport na svetu i svi sa nestrpljenjem iščekuju početak Svetskog prvenstva.

Nekadašnji selektor Hrvatske, Ćiro Blažević, pokazao je da se iskreno raduje uspehu Piksija i “orlova”.

– Šta sam vam rekao? Setite se šta sam pričao nakon što je moj prijatelj Piksi pobedio Portugal, a i pre toga, šta sam govorio kada je postao selektor Srbije. Iako sam star, nisam posenilio – počeo je razgovor za “Kurir” Miroslav Blažević i dodao:

– Čim je Piksi uzeo vašu reprezentaciju, znao sam da će to biti druga muzika. Vi Srbi imate koncentrat talenta, znate da igrate fudbal, trebalo je samo da vam dođe lider. Imali ste sreće, dobili ste Piksija. Hvala Bogu rezultati su vidljivi. Otišli ste na Mundijal u Katar, sada ste pobednici grupe u Ligi nacija.

Nastavio je popularni “Ćiro” da ređa komplimente na račun srpskog selektora.

– Piksi je faca, rođeni lider, Ako trener nema te kvalitete, on ne može da povede vojsku. Vidim da je euforija kod vas, ako je, zaslužili ste. Sada možete sa mnogo optimizma očekivati Svetsko prvenstvo u Kataru. Piksi je garancija za uspeh. Zna Ćiro šta govori. Drago mi je zbog njega, kao sin mi je, dobri smo prijatelji. Lepe uspomene me vežu za Piksija, nikada se nismo svađali. Veliki je sportista, a bio je plemeniti fudbaler. Sada je takav kao trener.

Foto: EPA/JOAO RELVAS

Bivši fudbaler i trener rođen u Travniku potom je govorio i o srpskim fudbalerima, ali nije želeo da pojedinačno priča o imenima poput Aleksandra Mitrovića, Dušana Vlahovića, Dušana Tadića i Sergeja Milinkovića-Savića.

– Ne bih ja tu bilo koga izdvajao, da se Piksi ne naljuti. Je**ga, sad imate hipoteku, kao što rekoh koncentrat talenta. Evo, ku***. Ne možete više da se švercate, sad ste u vrhu. Nema više zezanja.

Poznato je da i da se bivši trener Hajduk Splita i Dinamo Zagreba već nekoliko godina bori sa kancerom.

– Bolestan sam i dalje. Nisam dobro. Ali, ne dam se, borim se. Za***e se svako ko je na Ćiru krenuo – u svom stilu je komentarisao Blažević.

Bonus video:Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar