Pre 23 godine ostala SAMA sa njih dve: Ovako izgledaju ćerke LEGENDARNE glumice Jelice Sretenović (FOTO)

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Glumicu Jelicu Sretenović je milionski auditorijum zavoleo kao Koku u seriji “Bolji život”, a mnogi detalji iz njenog privatnog života su nepoznati javnosti.
Detinjstvo joj je bilo veoma teško, njenu majku i nju otac je napustio kada je glumica imala svega nekoliko godina.

Sa 19. godina Jelica upoznaje jednog od osnivača Univerzitetskog kliničkog centra Miloša Mišu Sretenovića koji je osvajio na prvi pogled i za njega se udala nakon 12 meseci zabavljanja. Tokom treće godine studija na FDU je ostala u drugom stanju, ali nije prestajala da odlazi na predavanja sve do 10 pred porođaj. Njena prva ćerka se zove Ana.

Jedanaest godina nakon rođenja ćerke Ane na svet je donela i ćerku Olju. Sve se činilo idealno, ali sa velikom tragedijom Jelica se susrela 1999. godine, kada je njen suprug iznenada preminuo zbog srčanih problema. Te godine im je bilo dve i po decenije braka. Jelica je sa 45 ostala udovica. Nakon toga se nije udavala, a život je posvetila ćerkama, unucima i karijeri.

Foto: ATA images

Njena starija ćerka Ana živi u Švedskoj i ima sina Miloša, dok je mlađa Olja kod nje. Mnogo je vezana za svoje mezimice pa svaki slobodan trenutak provodi sa njima i često putuje u Švedsku kako bi bila sa svojim unukom.

BONUS VIDEO:

 Izvor: Objektiv.rs, Index.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar