Muškarci su UZDISALI za prvom Bondovom devojkom: Bila je prelepa, a onda joj je otkrivena DIJAGNOZA

Svi se sećaju ove lepotice

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Prva Bondova devojka, glumica Ursula Anders, plenila je lepotom, a onda joj je dijagnostikovana bolest koju je uporno zanemarivala.

U poznatoj sceni na plaži, dok izlazi iz vode, Adersenova je zavodila zanosnom figurom, a važila je za glavni seks-simbol tokom 60-ih godina prošlog veka.

Međutim, početkom 2000-ih njoj je ustanovljena osteoporoza – bolest kostiju koju je kako i sama kaže na početku ignorisala, što se na kraju ispostavilo kao veoma pogrešna odluka.

Pre 10-ak godina Andersenova je u jednom intervjuu izjavila koliko joj je teško to palo i da je zažalila što nije na vreme poslušala savet doktora. Ona pre dijagnoze nije osećala nikakve simptome.

Foto: Printscreen

– To mi je bilo jako čudno jer nisam osećala nikakve bolove, niti znakove upozorenja da sa mnom nešto nije u redu – izjavila je ona jednom prilikom.

Nedostatak kalcijuma u organizmu i njegovo nedovoljno unošenjeje ključni su uzrok osteoporoze. Ovaj mineral jača kosti, tako što utiče na njihovu gustinu, a samim tim i čvrstinu.

– To je bilo jako glupo od mene jer sam odbila da ozbiljno shavtim dijagnozu. Doktor me je savetovao da dnevno uzimam lekove koji sprečavaju slabljenje kostiju, kao i kalcijum kako bi one bile jake – rekla je ona.

Međutim, ono što joj je bilo čudno jeste to da je redovna unosila ovaj mineral uz pomoć mlečnih proizvoda i hrane bogate kalcijumom, ali u njenom slučaju pored neadekvatnog načina života i genetika igra veoma avažnu ulogu.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar