Toni Bertoloti: Moja sestra nije umrla prirodnom smrću

Nakon 10 godina ćutanja od smrti glumice Britani Marfi, njen polubrat tvrdi da je ona najverovatnije ubijena

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Britani MArfi
printscreenYouTube

Zvezda, poznata po ulogama u filmovima kao što su “Otkačena plavuša”, “Osam milja” i “Neprilagođena”, proglašena je mrtvom 20. decembra 2009. u 32. godini života.

Kao primarni uzrok njene smrti navedeni su upala pluća i korišćenje droge, ali glumičin polubrat Toni Bertoloti veruje da je njen suprug, scenarista Sajmon Mondžek, možda nehotice odgovoran za njenu smrt. Interesantno je da su njen suprug Mondžek, koji je umro samo pet meseci kasnije, i njena majka bili kod kuće kad je umrla.

“Ako ga pogledate iz daljine, stiče se utisak da je ova mlada dama – prilično zdrava devojka – bila kod kuće sa svojim mužem i majkom, i eto, umrla je”, primetio je Bertoloti za “Daily Mail” i dodao: “Koliko je to sve zapravo apsurdno? Niko je ne vodi u bolnicu koja je udaljena samo četiri kilometra a ima upalu pluća? Provodio sam godine slušajući to, suzbijajući sopstveni bes. Mislim da je Britani ubijena. Ko ju je ubio? Sigurno nije umrla od prirodnom srmću”.

Bertoloti, saksofonista i kompozitor u penziji, veruje da je njegov bivši zet možda imao neke veze sa Britaninom smrću, jer je imao dug od šest cifara prema banci.

“Čuo sam razne priče, ali gde je tu istina? Ne verujem toliko da je reč o drogi. Siguran sam da je bilo eksperimentisanja, ali Britani je bila konzervativna što se tiče tih stvari”, rekao je.

On dalje kaže da veruje da je neko profitirao od njene smrti, a ta osoba je možda krivac za njenu smrt. „Morate pogledati ko sada skuplja novac? Ne znam. Svaki put kada se Britanin film pojavi, neko bude plaćen. Ko ima novac, taj zna istinu”. 

I. V.



Izvor: Objektiv

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar