BEZ SRAMA! Ponoše, jesu ti to u “lijepoj vašoj” rekli na koji način da VREĐAŠ Srbiju i njene funkcionere?

Ponoš kmeči po tajkunskim medijima koji mu daju na značaju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Zdravko Ponoš, “NATO general”, osnivač pokreta “SRCE” i kandidat na predsedničkim izborima održanim u aprilu najsramnije je udario na predsednika Srbije Aleksandra Vučića i državni vrh i to preko tajkunskog portala Nova S.

Tako je ovaj portal preneo Ponoševe reči u tekstu pod naslovom “Vučić šalje ministra na odvikavanje od narkotika: Ponoš izneo šokantan detalj”.

Naravno, “NATO general” nije otkrio nijedno ime, pa Ponošu treba postaviti pitanje: Jesu li ti to u “lijepoj vašoj” rekli na koji način da lažeš i vređaš državu Srbiju i njene funkcionere?!

Ako je Ponoš već tako dobro obavešten, pitanje je zašto nije izašao sa imenom i prezimenom tog ministra. S druge strane, javnost mora da zna ko ga je naterao i nagovorio da ovako masno laže i po čijem nalogu to radi.

Foto: Printscreen

Podsetimo, Ponoš je nedavno zakmečao u tajkunskim medijima koji mu daju na značaju, kako je imao loš tretman na granici kada se vraćao sa luskuznog odmora u Hrvatskoj. Pretpostavljamo da je iznerviran jer kako uopšte neko ko letuje u Hrvatskoj, kao što on radi, sme da se dira. Detaljnije o tome čitajte OVDE.

Ponoš se sada takođe pridružio napadima na Vučića, instruisanim od strane hrvatskih gazda ovdašnjih tajkunskim medija i voditelja, pa misli da je najvažnije, da u najtežem vremenu po našu zemlju, kada se rešavaju ključna pitanja po našu sudbinu, da on bude u centru svih medija. Interesantno je da kada se “izbrčkao” u “lijepoj njihovoj” po povratku odmah uzeo u kolo da remeti mir i stabilnost u Srbiji.

Takođe valja podsetiti da se Ponoš se sam odao da je NATO kandidat kada ga je pre izbora favorizovala jedna Tviter stranica i sajt koja sama priznaje da se bavi “najvažnijim pitanjima po NATO”. Više o tome čitajte OVDE.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar