Zoranova devojka bacila KLETVU: Evo šta je Zorica poručila svima koji osuđuju i ne podržavaju Marjanovića

Uglješa Grgur navodi i da ova objava pesme takođe ima veze i sa Zoričinim ponašanjem od 22. jula

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC/ nr

Zorica Zoka Mitrović, devojka Zorana Marjanovića (44), osuđenog na 40 godina zbog ubistva supruge pevačice Jelene Marjanović (33), podelila je na društvenoj mreži pesmu „Pogledaj dom svoj, anđele”, koju je očigledno posvetila svom emotivnom partneru.

Čuvenim hitom Riblje čorbe Zorica poručuje da pocrkaju dušmani, te da Zoran bude anđeo osvete.

– Taj objavljen status od Zoranove nevenčane žene, sa kojom sada živi, a sa kojom je bio u vezi dok je još bio u braku sa pokojnom Jelenom, više šalje poruku javnosti. Zoranu je posvećen komentar „Podigni mač svoj, anđele” uz srce, a koji će mu verovatno advokati preneti, jer su u pritvoru zabranjene društvene mreže – kaže za Objektiv Uglješa Grgur, privatni detektiv.

Foto: Vladimir Milovanovic

On ističe da pesmom „Pogledaj dom svoj, anđele” Zorica Mitrović u suštini želi da poruči da su ona i Zoran porodica.

– Ona poručuje da je Zoranov anđeo, a drugim delom pesme, u kome postoji stih „Dabogda pocrkali dušmani”, šalje poruku ljudima koji ne podržavaju njihovu ljubav, kao i da će Zoran da pobedi, što je, po mom mišljenju, nemoguće. Zapravo ovde baca kletvu, koja nema dejstva, na sve one koji misle da je Zoran ubica, kao što i jeste ubica – ističe Grgur.

NIJE SE PONAŠALA DOSTOJNO U SUDU

Uglješa Grgur navodi i da ova objava pesme takođe ima veze i sa Zoričinim ponašanjem od 22. jula, kada je Marjanović prvostepeno osuđen u Višem sudu u Beogradu na 40 godina robije.

Foto: TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC/ nr

– Njeno ponašanje nije bilo dostojno ponašanja ni na sudu, a ni na ulici, pa ju je čak obezbeđenje izbacilo. Tim pojavljivanjem i tim ponašanjem ona takođe šalje istu poruku – da su oni jaki – naglašava sagovornik Objektiva.

Detektiv Grgur dodaje da će presuda možda biti vraćena na ponovno suđenje zbog nekih sitnih detalja koji neće uticati na konačan ishod.

Piše: Ekipa Objektiva 

OVU I DRUGE AKTUELNE PRIČE PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 8. AVGUST 

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar