Tom Henks vodio SNL: “Svi se brinu za mene, osećam se kao tata cele nacije”

Glumac je morao da se našali na svoj račun

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/PrintScreen/Youtube

Legendarni Tom Henks je bio prvi voditelj onlajn verzije čuvene američke emisije “Saturday night live”. Glumac je izveo uvodni monolog iz svoje kuhinje, a priliku je iskoristio da se našali na svoj račun.

Tom Henks se zahvalio svima koji su mu poželeli brz oporavak

“Gde ste vi kul ljudi? Ovde je vaš drugar Tom Henks, ne brinite glavu sam obrijao zbog filma koji sam snimao. Dobro je biti ovde kao voditelj SNL-a, ali isto tako je i veoma čudno to raditi od svoje kuće. Ovo su čudna vremena da pokušavam da ispadnem duhovit, ali ekipa SNL izgleda takođe celog života pokušava da bude duhovita”, rekao je Henks i dodao:

Tom Henks i njegova supruga zaraženi koronavirusom

“Pitate se zašto sam baš ja gost – Eh pa ja sam izgeda bio poznato zamorče za koronavirus. Od kada je utvrđeno da sam zaražen odjednom se osećam kao tata cele nacije: Svi brinu za mene, niko ne želi da bude pored mene dugo i zbog mene je ljudima neprijatno”, dodao je glumac.

Rekao je da je dobio dijagnozu u Australiji, ali kaže da se on i supruga dobro osećaju. Naglasio je da je zbog emisije prvi put posle mesec dana obukao normalnu odeću, i da dane provodi u trenerkama.

Lepa vest! Prve slike Toma Henksa nakon što je stigao kući (FOTO)

Henks se tokom emisije maskirao u različite likove, zatim je sam sebi postavljao pitanja. Na samom kraju je apelovao na ljude da ostanu kod kuće i budu odgovorni.

“Svi smo zajedno u ovome. Zahvaljujem se svim zdravstvenim radnicima, apotekarima, prodavcima, dostavljačima. Moramo da brinemo o njima, moramo da brinemo jedni o drugima, zapamtite to!”, rekao je Henks.

Ovde možete da pogledate ceo monolog:

Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez odobrenja redakcije Objektiv.rs

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar