Messenger dodaje potpuno NOVU OPCIJU: Suptilna izmena, ali potez koji će aplikaciju približiti WhatsApp-u

Kompanije u planu ima i da do kraja 2023. godine end-to-end enkripciju načini podrazumevanom za Facebook i Instagram

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Kompanija Meta ističe da se broj poziva u okviru aplikacije za slanje poruka povećao za 40 procenata od 2020. godine.

Messenger aplikacija kompanije Meta predstavlja veoma popularan način za obavljanje glasovnih i video poziva kod korisnika širom sveta. Sada će izmena u dizajnu omogućiti lakše pronalaženje tastera za pozivanje.

Meta dodaje tab za glasovne i video pozive u okviru funkcijskog bara u dnu aplikacije. Novi tab će se pojaviti uz “Chats”, “Stories” i “People” tabove, a otvaraće se u listu korisnikovih kontakata, zajedno sa zasebnim tasterima za glasovne i video pozive.

Radi se o suptilnoj izmeni, ali je u pitanju potez koji će Messenger načiniti aplikacijom za slanje poruka i pozivanje u stilu WhatsAppa. Prema navodima kompanije Meta, glasovni i video pozivi u okviru Messengera su zabeležili rast od 40 procenata od početka 2020. godine.

Kompanije u planu ima i da do kraja 2023. godine end-to-end enkripciju načini podrazumevanom za Facebook i Instagram. Kompanija je dodala i veliki broj AR efekata u svoje video pozive, omogućavajući korisnicima da eksperimentišu sa filterima, maskama i animacijama.Izvor: ENGADGET

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar