Toliko popularan u poslednje vreme: Botoks kose je NOVI tretman, a evo kome je najviše NAMENJEN

Njegovi efekti traju do tri meseca nakon tretmana

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

U poslednjih nekoliko godina postali su popularni razni tretmani za kosu.

Od keratina, pa sve do botoksa kose, koji bi trebalo da povećauju volumen iste, ali i da joj pomognu da bude kvalitetnija.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Iako u nazivu nosi tu reč, ovaj tretman, zapravo, ne uključuje botoks. Ovaj tretman podrazumeva intenzivan kondicionirajući tretman sa visokoaktivnim supstancama koje obnavaljaju suvu i oštećenu kosu.

Šta je tačno botoks kose?

Botoks kose je tretman koji obnavlja oštećena vlakna kose. Kombinacija sastojaka (poput ulja kavijara, antioksidanata, vitamina B5, vitamina E i kolagena) oporavlja i hrani oštećenu kosu – gidrira je, omekšava i zaglađuje. Tretman je pogodan za sve tipove kose i rezultati su vidljivi do tri meseca nakon tretmana.

Koji su benefiti botoksa kose?

Ovaj tretman ne uključuje upotrebu bilo kakve hemije, što ga razlikuje od keratina. Ovaj tretman hrani kosu pomoću hranljivih i zdravih materija, te nema negativne efekte po istu. Jedan od glavnih sastojaka je ulje kavijara koje sadrži vitamine i antioksidante koji se bore protiv slobodnih radikala i oksidativnog stresa.

Foto: Shutterstock

Kolagen se sastoji od proteina i ključ je za zdravu kosu. Nakon tretmana, kosa je lepršava, elastična i manje sklona lomljenju. Kada je kosa suva i beživotna, botoks kose je tretman koji joj može vratiti sjaj.

Kome je namenjen botokos kose?

Ovaj tretman namenjen je svim tipovima kose, a posebno onima koji imaju izrazito suvu i oštećenu kosu. Čak i ako imate zdravu kosu, ovim tretmanom ćete postići dodatni sjaj i volumen. Najbolji efekat će biti primećen na tankoj i suvoj kosi kojoj je potrebno dodati volumen uz feniranje.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs, lepotica.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar