Influenserka pokazala RANE na nogama: NAPALI su je na plaži dok se slikala, bilo je jezivo (FOTO)

Neplanirano je morala da skrati odmor zbog odlaska lekaru

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/chelsiegold

Popularna influenserka ostala je sva u ugrizima nakon što su je napale peščane mušice na plaži, a ožiljke je podelila na svom Instagram profilu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Čelsi Gold (25) provela je svoj rođendan fotografišući se u raznim bikinijama na Floridi kako bi fotografije podelila na svojoj Instagram stranici, gde ima 32.300 pratilaca.

No, influenserka je ostala sa nogama prekrivenim ugrizima peščanih mušica koje su se skrivale u živim ogradama na obali privatne plaže u oblasti Melburna.

Više od mesec dana nakon napada, Čelsine noge su i dalje prekrivene krastama i ožiljcima, uprkos korišćenju brojnih lekova i krema.

– Ne samo da su me napale peščane mušice, već sam nekako dobila i infekciju bubrega. Morala sam da se vratim kući ranije jer nisam imala zdravstveno osiguranje. Pomislila sam: “Šta bi moglo da pođe po zlu na petodnevnom putovanju” – navela je influenserka iz Ontarija.

Dok se presvlačila, primetila je po telu male crne tačke, ali je mislila da je to od peska, pošto komaraca na tom mestu gotovo da nikad nema.

Foto: Instagram/chelsiegold

Kad se vratila kući u Kanadu, otišla je lekaru, koji je potvrdio da su u pitanju ugrizi peščanih mušica.

– Ovaj svrab nije samo običan svrab od uboda komarca ili muva. To je vrsta svraba gde jednostavno ne možete da prestanete da se češete dok ne pocepate kožu i iako je koža pocepana, ne možete da osetite nikakav bol jer te toliko svrbi – rekla je Čelsi.

Takođe je podelila savete o zaštiti od peščanih mušica tokom vašeg putovanja, da ni drugi ne bi prošli kao ona.

– Ako idete na plažu, vodite računa da idete tokom dana kada je povetarac, a ne dan posle oluje, nakon kiše ili kada nema vetra jer tada imaju tendenciju da izađu. Čitala sam o njima i zaštiti od njihovih uboda. Nikome ne bih poželela to iskustvo – zaključila je Čelsi.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, daily star

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar