Marijinu sestru SMRVILA mašina u fabrici hleba: Zbog njene objave na mrežama PROPLAKALA je čitava zemlja

Porodica ne može da se oporavi od tragedije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Bibiana Arellano Delabra

Bibijana Areljano Delabra (22) iz Klejtona (SAD) radila je za velikom industrijskom mašinom za mešanje u fabrici hleba kada je u subotu doživela tešku nesreću, prilikom čega ju je mašina usmrtila i smrvila.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Odmah nakon tragedije pokrenuta je istraga a jedan od najvećih američkih dobavljača hleba, od tada je prestao sa proizvodnjom, radi saradnje sa Upravom za bezbednost i zdravlje na radu (OSHA).

Portparol “Northeast Foods-a”, gde se dogodio horor, rekao je da i dalje ne mogu da se oporave od šoka.

– Prestravljeni smo nesrećom koja se dogodila ovog vikenda i koja je rezultirala tragičnim gubitkom jednog od naših zaposlenih. Ostajemo posvećeni saradnji sa OSHA-om i svim relevantnim stranama na sprovođenju temeljne i sveobuhvatne istrage ove nezamislive tragedije – naveo je.

Foto: Bibiana Arellano Delabra

Bibijanina sestra Marija Arelano napravila stranicu na “GoFundMe” da bi joj pomogla da plati njenu sahranu. Opisala je svoju sestru kao osobu punu ljubavi i pozitivnosti.

– Samo sam želela da se zahvalim svima koji su se obratili meni i mojoj porodici sa molitvama i ljubavlju. Naša srca su slomljena, moja sestra je otišla tako brzo i tako mlada. Bibi je bila puna ljubavi, bila je pozitivna, bila je tip koji će te uvek izmamiti osmehom… Moja porodica bi bila potpuno zahvalna svakome ko može da pomogne oko bilo kakvih troškova, hvala vam puno – napisala je Marija, prenosi Dejli star.

Nesreća je dirnula čitavu državu, pa je za svega dva dana već bilo prikupljeno više od 4.000 dolara.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs, daily star

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar