SUĐENJE Miki Aleksiću: “Stavio sam joj ruke na stomak i leđa jer mi se nije sviđalo da tako stoje”

U prvom delu suđenja Aleksić je govorio o delovima optužnice koji se tiču J.V. i M.Đ

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

U Višem sudu u Beogradu danas je nastavljeno suđenje režiseru i vlasniku škole glume Miroslavu Miki Aleksiću za obljubu i polno uznemiravanje polaznica njegove škole.

U prvom delu suđenja, Mika Aleksić govorio je o delovima optužnice koji se tiču J.V. i M.Đ.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Kada je u pitanju J.V. tu epizodu sam krstio “okidač” jer se u zapisniku koji se tiče Milene Radulović okidač da podnese prijavu bio susret sa maloletnom J.V. i ostale devojke navodile su isto, posebno govoreći da je njen slučaj bio okidač za prijavu – kaže Aleksić.

On je J.V. opisao kao osobu koja je nastupala kao da je velika glumica od rođenja.

– Ona je bila lenčuga, samoljubiva, ponašala se starije nego što je bila. Nju je zanimalo samo da upiše glumu po svaku cenu – rekao je Aleksić.

Devojka J.V. je govorila da ju je Aleksić pozivao u kancelariju gde ju je neprimereno dodirivao.

– Ona je rekla da je u kancelariji sela, a da sam je ja pitao “Ko ti je rekao da sedneš, sad ustani”. To nije ništa neobično jer ja nisam dozvoljavao privatnost i komotnost u studiju. Nisu kod kuće i nema razloga da sede pored mene – rekao je Aleksić.

– Pitao sam je zašto stojiš tako pogrbljeno, a potom sam joj stavio ruke na stomak i leđa. Nije mi se sviđalo da tako stoje – dodao je Aleksić.

Optuženi je rekao da je u “optužnici primetna korekcija izjava jer kako navodi u jednoj izjavi devojka tvrdi da joj je on pomerao odeću, dok u narednoj govori da joj je on naredio da to sama uradi”.

– Ona priča da je inicijativa moja, a potpuno je suprotno. Dodavane su replike koje se nisu desile. Na primer da sam joj rekao da o tome ne govori – rekao je Aleksić.

Tokom suđenja Aleksić je više puta opomenut da ne čita kompletne izjave oštećenih iz optužnice i rečeno mu je da će imati priliku da im postavlja pitanja.

Vlasnik škole glume je stigao u zgradu Palate pravde u pratnji advokata, žene i nekadašnjeg fudbalera Dušana Duleta Savića koji mu je od početka davao podršku, a ispred su ga sačekali aktivisti sa natpisom “verujemo Mileni Radulović”.

BONUS VIDEO:



Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar