Tereza prodaje GOLE snimke da bi platila NAUČNE eksperimente: Ima jednu veliku strast (VIDEO)

Njena omiljena naučna disciplina nije baš popularna, pa je pronašla alternativne izvore prihoda

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen TikTok/

Devojka iz SAD koja se predstavlja kao Tereza Micelija, objavila je na svom TikTok-u da će svoje buduće naučne projekte finansirati od prodaje golišavih fotografija i videa.

U međuvremenu je već otvorila profil na OnlyFans-u, pa sada živi u nadi kako će pare krenuti da “kaplju” od po*nografije kada već društvo nema interesa da joj pomogne u proučavanju pečuraka.

Tereza je inače velika zaljubljenica u mikologiju, a na Instagramu ima profil na kojem podučava zainteresovane o gljivama. Njeni snimci na TikTok-u otkrivaju da praktično svo vreme provodi u prirodi i laboratoriji.

@shroomy.baby ??? #mycologytok #microscopy #biochem #science #mycology #chemistry #chemistrylab #labrat #labratory #mushroomlove #mushroomgirl #mushroomsociety #mushrooms #hippievibes #hippietok #ilovemushrooms #fungi ♬ Fiddyrhett OF sound – Fiddy Rhett

– Nadam se da će mi taj novac pomoći da nastavim da učim o grani nauke prema kojoj gajim toliku strast – kazala je Tereza u jednom od obraćanja.

@shroomy.baby ??☺️#mycophile #mushroomsociety #fyp #mushroomhunter #fungitok #mycology #mushroomgirl #mushroomlove #fungi #dtf #mushroomhunter #mushrooms #mycologytok ♬ Sunroof – Nicky Youre & dazy

Podsetimo, mikologija je grana biologije koja izučava gljive, uključujući i njihova genetska i biohemijska svojstva, taksonomiju, upotrebu u medicini (penicilin) ili ishrani (pivo, vino, sir, jestive pečurke).

Takođe, proučava i opasnosti koje dolaze od gljiva u vidu trovanja ili infekcija.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, net.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar