Konačno se javio Tadić o slučaju “predator”: Ovo su reči kapitena Srbije o Marku Overmarsu!

Moj veliki san je bio da igram za Ajaks, a on mi ga je pretvorio u stvarnost

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pro Shots Photo Agency / ddp USA / Profimedia

Kapiten Ajaksa Dušan Tadić prokomentarisao je slučaj u koji je umešan bivši sportski direktor njegovog kluba, Mark Overmars.

On kaže da će Holanđanin uvek biti njegov prijatelj.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Moj veliki san je bio da igram za Ajaks, a on mi ga je pretvorio u stvarnost. Gajim posebna osećanja prema tom čoveku, uradio je neverovatne stvari za klub – izjavio je Tadić.

Nije želeo da govori o incidentu u vezi sa Overmarsom koje su uključivale nepristojne poruke koleginicama na “Johan Krojf areni”

– Stvarno nemam šta da kažem na tu temu. Ne znam ni šta se desilo. Niti me interesuje. Da li je neko pogrešio ili ne, ne želim da budem taj koji će suditi bilo kome. Još manje želim da kažem nešto povodom tog slučaja, jer ne znam detalje. Podržavam Overmarsa kao prijatelja i čoveka koji je dosta značio Ajaksu – poručio je Tadić.

Upitan je da li je i dalje u kontaktu sa Overmarsom.

– U dobrim smo odnosima. Čujemo se povremeno, razmenimo poruke. Dobro je sad. Popravlja se. Mnogo mu je teško palo, nadam se da će se vratiti na velika vrata zato što to zaslužuje. Žao mi je zbog svega. Za mene će Mark uvek biti prijatelj, kao što ću i ja uvek biti tu za njega. Šta da kažem. Ljudi greše u nekim situacijama, a mi nemamo pravo da nekoga osuđujemo – zaključio je Tadić.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar