Besan zbog Barselone, neće da ćuti: Pustili ste Mesija, pa doveli igrača od 55 miliona, odakle vam novac?

Holanđanina je najviše razbesnelo to što je Laporta na njegovo mesto doveo Ćavija

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto LLUIS GENE / AFP / Profimedia

Predsednik Barselone Đoan Laporta je posle serije loših rezultata odlučio da sa klupe smeni holandskog stručnjaka, kojeg je nešto kasnije zamenio legendarni Ćavi.

Kuman je besan i šokiran zbog toga što je dobio otkaz, iako mu je samo nekoliko nedelja ranije prvi čovek katalonskog giganta pružio podršku.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ipak, Holanđanina je najviše razbesnelo to što je Laporta na njegovo mesto doveo Ćavija.

– Laporta mi je hiljadu puta rekao da Ćavi nije njegov trener, da mu nedostaje iskustva. Neću ići na Kamp Nou duže vreme, ne mogu se pretvarati da je sve u redu dok je ovaj predsednik na poziciji – rekao je Kuman i dodao:

– Ja sam radio s dosta povreda. Pedri i Dembele su sada tu i sve izgleda dosta dobro. Nisam dobio isti tretman kao Ćavi. Drago mi je da stvari idu bolje za klub. Srećan sam zbog igrača, pogotovo zbog Frenkija koji konačno igra na nivou. On je vrhunski igrač.

Kuman se na kraju svega pita zbog čega je Leo Mesi morao da napusti Barselonu.

– Zbog uprave sam morao pristati da se prodaju neki bitni igrači jer je ekonomska situacija bila loša. Međutim, onda nakon odlaska Mesija vidite da su doveli nekog za 55 miliona. Zapita se čovek da li je Mesi morao da ode i šta se zapravo dešava – zaključio je Holanđanin.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar