Dve osobe POVREĐENE u dve saobraćajke: Noć u Beogradu – Hitna pomoć obavila ukupno 87 INTERVENCIJA

Dežuralo je 20 ekipa Hitne pomoći koje su obavile ukupno 87 intervencija

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

U Beogradu su se noćas dogodile dve saobraćajne nezgode sa dve lakše povređene osobe, a bilo je i nekoliko tuča u kojima nije bilo teže povređenih, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

U ulici Vitezovi Karađorđeve Zvezde u Mirijevu, jedna trudnica je lakše povređena u saobraćajmom udesu, a preventivno je prevezena na ginekološko-akušersku kliniku Narodni front.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U Birčaninovoj ulici, na uglu sa Kneza Miloša, jedan učesnik u saobraćajnoj nezgodi je lakše povređen i njemu su povrede sanirane na licu mesta.

Dežuralo je 20 ekipa Hitne pomoći koje su obavile ukupno 87 intervencija, od čega 20 na javnim mestima.

Prema rečima dežurnog lekara, nije bilo teže povređenih kod učesnika u nekoliko tuča.

Kao i svake noći bilo je nekoliko intervencija na javnim mestima zbog intoksikacije alkoholom, a sve takve slučajeve ekipe Hitne pomoći vozile su do odeljenja toksikologije VMA na detoksikaciju.

Prema rečima dežurnog doktora, protekle noći je bilo 11 interkliničkih transporta pacijenata u kovid bolnice Batajnica, Karaburma i Bezanijska Kosa, a dva pacijenta su odvedena na Infektivnu kliniku KCS.

U velikom broju su se javljali i hronični pacijenti najviše astmatičari, kardiovaskularni pacijenti, osobe sa psihijatrijskim poremećajima i hipertenzičari, ali primetno veći broj građana se javljao zbog povišene temperature i simptoma prehlade ili gripa, rečeno je Tanjugu iz službe Hitne pomoći.

BONUS VIDEO:



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar