Đilasov SALONSKI kandidat Vladeta oduvek mrzi i vređa sve što je narodno: “Obišao sam svaku SELENDRU”

Ovo je još jedan dokaz da za Jankovića sve što je srpsko predstavlja ruglo i zavređuje jedino gnusne uvrede koje svakodnevno iznosi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Marketinški stručnjak Nebojša Krstić oštro je odbrusio profesoru Vladeteti Jankoviću, koji je inače kandidat lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa i potpredsednice stranke Marinike Tepić za gradonačelnika Beograda, koji je gostujući u jednoj emisiji, u krajnje pežoartivnom tonu istakao da “nema selendre u Srbiji koju nije obišao”.

– Siroti čovek, sada još mora da izblatnjavi salonke po beogradskim barama – napisao je Krstić na svom Tviter nalogu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Podsetimo, Janković je jednom prilikom izjavio da treba tražiti drugo mesto za spomenik Stefanu Nemanji, koji se trenutno nalazi na Savskom trgu, jer bi očigledno njima odgovaralo da se iz prestonice skloni ovakav simbol – simbol srpstva.

Goran Marković i Vladeta Janković javno su ismejali spomenik Stefanu Nemanji u Beogradu, kada je Marković izjavio da bi spomenik Stefanu Nemanji najradije premestio u Marinkovu baru, što je bilo propraćeno Jankovićevim podsmevanjem. Više o tome pročitajte klikom OVDE.

Takođe, Janković je tokom gostovanja u emisiji “Probudi se” na televiziji Nova S, koja je pod uređivačkom politikom Dragana Đilasa, Vladeta Janković je komentarisao grandiozni spomenik Stefanu Nemanji i ruski stil i kulturu nazvao kičom.

BONUS VIDEO:

 Izvor: Objektiv.rs

Komentari (4)

  1. Ima naš narod lepu poslovicu za takve KADA SE OPANAK POPAUČI!! E to vam je slika i prilika tih iz kruga 3 ke. Namerno kažem trojke, jer su zaboravili iz koje zapizdine donje su njegovi pretci potekli. Kako njegovog šefa Đilasa tako i njega lično. Da sa ja profesorskog ranga kao on i da mi Đilas bude šef parade i ona polupismena baronka Minhauzenka, ja bih se udavio u nekom blatištu seledre iz Srbije. Džaba znanje, džaba zvanje kada se prodaš za šaku dolara

    Odgovori
  2. Sta natera ljude kao što su Marković/Janković za koje smo mislili da su neki bitni i važni da u ovim godinama budu -sitne male prodane duše. Oni i mnogi dugi nikad nisu bili ni bitni ni važni samo smo im mi dali takav prostor.Jedna od mnogih naših zabluda.

    Odgovori

Ostavite komentar