Vežbajte uz super seksi Nikol Šerzinger i Toma Evansa (VIDEO)

U paru je sve lakše

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Printscreen/Instagram nicolescherzinger

Nikol Šerzinger i Tom Evans su već neko vreme u vezi. Poznata pevačica iz grupe “Pussycat Dolls” i ragbi zvezda su se upoznali na snimanju serijala “X Factor: Zvezde”, a da su u vezi, potvrdili su u januaru. Par ovo vreme provodi u izolaciji, a nedavno su počeli da objavljuju videe na kojima pokazuju koliko je zabavno (i efikasno) vežbati u paru.

Na profilu poznate pevačice objavili su seriju vežbi za održavanje kondicije, a paralelno su pratiocima pokazali i savršene figure.

“Evo nekoliko jednostavnih vežbi koje možete da radite od kuće, paralelno praktikujući samoizolaciju”, napisala je pevačica u objavi uz video i dodala da im je inspiracija bio poznati fitnes trener Glen Higins koji objavljuje slične videe na svom profilu, tokom ove krize.

Uz objavu, pevačica je pozvala svoje pratioce da joj se pridruže u vežbanju i podele video sebe kako vežbaju kod kuće.

Video je izazvao oduševljenje kod pratilaca koji su poznatom paru zahvalili na ideji.

“Bukvalno živim za vas u ovom trenutku!! Donosite mi malo radosti u ovoj izolaciji”, napisala je jedna pratiteljka, a druga je dodala: “Vi ste najbolji par ikada!!!”

Par je prvi put službeno izašao u javnost na dodeli nagrade “Golden Globe” sredinom januara, a koliko je javnosti poznato, upoznali su se prošle godine kada je Tom, sa nekoliko kolega iz ragbi tima nastupio u “X Factoru” u kojem je Nikol bila članica žirija.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs

Savršeno za izolaciju: Postanite majstor zgiba uz ove savete

Okrenite svoj svet naglavačke: Naučite stoj na rukama u 4 poteza



Izvor: Objektiv.rs, Index.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar