BRUKA! Đilasov i Marinikin Milojko Pantić napao svete srpske ličnosti: “Stefan Nemanja je bio NEPISMEN”

Kao povod za stravično napadanje ličnosti, koje su obeležile istoriju Srbije, Pantiću je bio spomenik Stefanu Nemanji koji se nalazi na Savskom trgu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Tamara Trajkovic,Printscreen

Sportski komentator Milojko Pantić na portalu Direktno, koji se nalazi u vlasništvu lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa i njegove desne ruke Marinike Tepić, na skandalozan način napao je jedne od najsvetijih istorijskih ličnosti Srbije.

Naime, ovaj Đilasov i Marinikin očigledni simpatizer, napisao je da je Stefan Nemanja bio nepismen, a da Sveti Sava nije opismenio nikoga i nije podigao nijednu školu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Povod za sramni napad na važne ličnosti, koje su obeležile istoriju Srbije, Pantiću je bio spomenik Stefanu Nemanji koji se nalazi na Savskom trgu.

– Stefan Nemanja je međutim bio nepismen iako je njegov najmlađi sin Rastko Sava Nemanjić proglašen za sveca i srpskog prosvetitelja. Taj prosvetitelj nikada nije otvorio nijednu školu niti opismenio ikoga pa ni svog oca – napisao je Pantić.

Nakon sramnog teksta postavlja se pitanje koliko je beskrupulozna opozicija okupljena oko Đilasa kad je u stanju da napada znamenite ličnosti Srbije.

BONUS VIDEO: Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar