BRZ I SOČAN RUČAK: Kobasice sa kačkavaljem i slaninom

Za samo pola sata dobijate kompletan obrok

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Pixabay.com

Ovaj recept možete da primenjujete i sa kobasicama i sa viršlama, u zavisnosti od toga šta imate u frižideru. Možete ih služiti za večeru uz svež hleb ili za ručak uz krompir ili neko povrće.

Ako želite više komada samo povećajte sastojke za toliko.

Sastojci:

3 viršle ili kobasice
3 parčeta kačkavalja
6 tankih komada dimljene slanine
2 kašičice senfa

Foto/Pixabay.com

Priprema:

Viršle ili kobasice prorežite nožem po dužini. Popunite te proreze kačkavaljem koji ste isekli po dužini. Kobasicu ili viršlu umotajte u slaninu i pričvrstite čačkalicama. Poređajte u tepsiju i pecite na 200°C. Kada se kačkavalj istopi, a slanina postane reš možete da izvadite iz rerne. Senf poslužite sa strane.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs

Izvor: Objektiv.rs, Stvarukusa.rs

Komentari (0)

Ostavite komentar

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!