Ovaj recept možete da primenjujete i sa kobasicama i sa viršlama, u zavisnosti od toga šta imate u frižideru. Možete ih služiti za večeru uz svež hleb ili za ručak uz krompir ili neko povrće.
Ako želite više komada samo povećajte sastojke za toliko.
Sastojci:
3 viršle ili kobasice
3 parčeta kačkavalja
6 tankih komada dimljene slanine
2 kašičice senfa

Priprema:
Viršle ili kobasice prorežite nožem po dužini. Popunite te proreze kačkavaljem koji ste isekli po dužini. Kobasicu ili viršlu umotajte u slaninu i pričvrstite čačkalicama. Poređajte u tepsiju i pecite na 200°C. Kada se kačkavalj istopi, a slanina postane reš možete da izvadite iz rerne. Senf poslužite sa strane.
Pratite nas i putem iOS i android aplikacije – Objektiv.rs
Komentari (0)