Ljuba Perućica se prisetio NEPRIJATNE situacije sa nastupa! Pitao me je: “Šta ti nije jasno?”

Pevač je morao da se snalazi kako je znao i umeo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv

Ljuba Perućica jedan je od učesnika muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” koji se izdvojio iz mase pevača, kako svoji glasom, tako i stasom, a sada se prisetio jedne nimalo prijatne situacija sa nastupa u Beču.

Naime, na jednom zakazanom nastupu u Beču pevač se susreo sa nimalo lakom situacijom, u kojoj je definitivno prošao na testu snalažljivosti, a sada se svega seća s osmehom na licu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Na “tezgu” u Beč otišao je bez svog klavijaturiste, a tamo ga je čekao drugi muzičar, da bi se na kraju snalazio kako je znao i umeo.

-Kada sam stigao tamo, prva pesma koju sam mu izgovorio da svira, a pritom je bila opšte poznata ‘Da se opet rodim’, pesma koja je tada bila u najvećem jeku i svi su je tražili, kolega Mirza i Ivana su je prepevali i tad je ona postala još veći hit… I, čovek me je pogledao. Vidim da gleda kroz mene i pitam ga: ‘Šta ti nije jasno?’, a on me pita: ‘Je l’ to tvoja pesma? Znači ako je to najveći hit tada, a ti ga ne znaš, pa šta onda znaš?’. Tako da je to veče takva jedna muka bila, di-džej je morao da pušta matrice, a ja sam pevao na matrice, snalazili smo se kako smo znali, čak sam i svirao – prisećao se Perućica u “Grand njuzu”.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Grand

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar