Objektiv saznaje: Isplivale TAČNE CIFRE koliko članovi žirija Zvezda Granda uzimaju Popoviću svake sezone

Cifre nisu nimalo naivne

Foto: ATA images

Takmičenje „Zvezde Granda” često je menjalo članove žirija, a isto tako često se spekulisalo kolike su njihove zarade. Kroz sezone su se cifre menjale, a kako Objektiv saznaje, trenutni sedmočlani sastav ima najveće honorare.

Grand produkcija” je do pre nekoliko godina članovima žirija pokrivala samo troškove snimanja, a onda su odredili honorare za svakog pojedinca. Tu se ne ubrajaju Aleksandar Milić Mili kao direktor produkcije i Snežana Đurišić, koja je u „Grandu” zaposlena kao muzički urednik. Ipak, aktuelne honorare „propisao” je Saša Popović dok je bio na čelu „Granda”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

BASNOSLOVNE SUME

Iako se honorari drže u strogoj tajnosti, izvor Objektiva tvrdi da zna koliko oni iznose.

“Đorđe David prima oko 1.000 evra po emisiji, Bosanac uzima 1.500, a Ana Bekuta i Viki Miljković dogovorile su se sa produkcijom za blizu 2.000 evra. Marija Šerifović zarađuje 3.500, a Jelena Karleuša je na vrhu sa 5.000 – rekao je izvor, a mi smo na osnovu njegovih tvrdnji izveli računicu.

Foto: ATA images

Pošto u sezoni ima 40 emisija ZG, dolazimo do podatka da JK samo od ove emisije godišnje zaradi oko 200.000 evra! Sledi Marija Šerifović sa 140.000, zatim Bekuta i Viki (80.000), Bosanac sa 60.000 i Đorđe David sa 40.000 evra. Međutim, nismo uspeli da dobijemo potvrdu ovih navoda.

OSTATAK OVE I OSTALE ZANIMLJIVE PRIČE PRONAĐITE U SUTRAŠNJEM IZDANJU LISTA OBJEKTIV

Piše: Ekipa Objektiva

Foto: Objektiv.rs

Izvor:

Komentari (1)

Ostavi komentar

  1. Kao i svaki rijaliti! sramota je da Ana gleda starletu i da ona za pojavgljivanje u donjem vesu primi cetiri (4) puta vise novca! Svuda prolazi vulgarnost. Njoj i Davidu je poklon sve sto im produkcija uplati..oni i pevanje?

    Odgovori

Ostavite komentar