Peruničić udario na srpske tenisere: Morali ste da se povučete iz Australije zbog Novaka!

"Novak je trasirao put svim tim momcima i devojkama koji se sada bave tim sportom"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Nekadašnji srpski rukometaš Nenad Peruničić pozvao je srpske tenisere koji učestvuju na Australijan openu što u znak solidarnosti sa Novakom Đokovićem nisu napustili Melburn kada su saznali za njegovu deportaciju.

Mnogo prašine prouzrokovala je odluka Federalnog suda u Australiji da ukine vizu Đokoviću i deportuje ga, a na red je došao i komentar donedavnog selektora rukometne reprezentacije Srbije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“U početku nisam ulazio u detalje, ali kako je vreme odmicalo, to je bilo definitivno kupljenje političkih poena i veliki uticaj Engleza. Čini mi se da je ta odluka donešena prvog dana, samo je to rastezanje i prikupljanje političkih bodova. Mislim da je sama tema oko vakcinacije veoma konfuzna”, rekao je Peruničić gostujući na Kurir TV.

Dodao je da su odlukom da se baš Đoković deportuje australijske vlasti pokazale da nad jačim ima jači, ali da su njegove kolege morale da napuste Melburn.

“Možda mi želimo da bude uvek više. Mislim da je bilo velike podrške kako iz regiona i iz celog sveta. Ono što sam ja očekivao, a to su njegove kolege, teniseri. Novak je kod nas podigao tenis na jedan nivo da je postao jedan od najvažnijih sportova. Novak je trasirao put svim tim momcima i devojkama koji se sada bave tim sportom, bez njega tenis i dalje ne bi imao težinu kod nas. Ja, da sam na njihovom mestu, iako razumem da oni grade karijere sada, misllim da su mogli svi ekipno, kao ekipa iz Srbije, mogli su da se povuku zajedno sa njim. Tu bi pokazali jednu lojalnost”, rekao je Peruničić.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Da su imali petlju, da su imali bar malo poštovanjs prema najboljem teniseru svih vremena, postupili bi tako, vratili bi se kući zajedno sa Novakom. Ovako, ostavili su mrlju na svojom karijerama. Ispade Nik Kirjos veći prijatelj Novaku od njih zajedno. E,reprezentativci Srbije???

    Odgovori

Ostavite komentar