Luda priča o VAKCINI šokirala lekare: Ponovo mogu da HODAM i govorim!

Muškarac tvrdi da je prethodne četiri godine bio invalid

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Pixabay/Sgenet

Muškarac iz Indije, koji je pre četiri godine navodno ostao paralizovan i izgubio glas u nesreći, tvrdi da je prohodao i progovorio nakon što je primio vakcinu protiv kovida, piše agencija ANI.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Dularčand Munda (55), iz sela Salgadih, primio je 4. januara data vakcinu “kovišild” koju proizvodi Institut Serum iz Indije.

On je navodno tek posle toga ponovo počeo da pomera noge i govori, dok njegova porodica takođe tvrdi da je bio invalid prethodnih godina.

– Drago mi je što sam dobio ovu vakcinu. Mogu da pomeram noge nakon uzimanja vakcine 4. januara – rekao je stojeći Dularčand za indijsku novinsku agenciju.

Hirurg Džitendra Kumar rekao je da je bio iznenađen prizorom Munda koji hoda i govori. Doktor je tražio formiranje medicinskog tima za analizu Dularčandove medicinske istorije.

– Zadivljen samovime što vidim, ali to moraju da potvrde naučnici. Da se ​​oporavio u roku od nekoliko dana to bi bilo razumljivo, ali iznenadni oporavak posle četiri godine u tom stanju, nakon uzimanja vakcine je neverovatan – rekao je lekar.

Dr Kumar nije jedini koji se zainteresovao za ovaj slučaj pa je tako najavljena studija čudesnog oporavka u obližnjem zdravstvenom centru Petarvar.

Dularčandu i njegovoj porodici je, prema rečima Albela Kerketa iz Petravara, vakcine dao medicinar na klinici Anganvadi. Navodno je dan posle imunizacije počeo je da se pomera, ali tačne informacije će biti poznate nakon završetka istrage.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, aninews.in

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar