Poklonio sam rođaku DOBITNI listić, a kad je moja žena shvatila da smo izgubili sav novac, uradila je OVO

I dalje ne razgovaraju zbog toga

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Jedan muškarac je na Redditu ispričao svoje neprijatno iskustvo, kada je dobitni listić poklonio svom rođaku, ne znajući da će dobiti novac.

Njegova tradicija je da za praznike svim rođacima pokloni srećke, pa je tako bilo i ovog Božića.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Običaj je da se svi nađemo i razmenjujemo poklone, ništa vrednije od 1.000 dinara. Ja uvek kupujem srećke za sve odrasle članove porodice – kaže on.

– Uglavnom nikada nije bilo nekih dobitaka, osim nekoliko slučajeva kada su osvojili po nekoliko dolara. Osim jedne godine kada je moj ujak osvojio oko 5. 000 dinara – nastavio je i dodao da je ove godine njegov 23 – godišnji rođak osvojio maksimalni dobitak – oko pola miliona dinara.

Svi su, kaže, počeli da skaču od uzbuđenja i da proveravaju njegov listić.

– Bio sam srećan zbog njega. Zagrlio sam mu i poželeo srećan Božić. Vrištao je i on i njegova mama od sreće, ona je čak i zaplakala. Svi smo bili uzbuđeni. Bilo je to jedno od deset najboljih iskustava u mom životu – kaže on.

Foto: Shutterstock

Ali, njegovo oduševljenje i sreća su brzo splasnuli. Oglasio se mobilni telefon, na koji mu je stigla poruka njegove supruge da dođe do automobila.

Kada je izašao, na prvi pogled je primetio da je ljuta.

– Rekla mi je da nema šanse da mu poklonimo pola miliona dinara, a onda je počela da prigovara što rođacima kupujem srećke – objašnjava on.

Ispričao je i da je u srednjim četrdesetim godinama, ima profesionalnu karijeru od dve decenije, a njegova supruga je odabrala da bude majke koja ostaje kod kuće i ne radi. Priznaje da je pola miliona mnogo novca, ali napominje kako nemaju finansijske probleme. Oboje voze novije automobile koji su u potpunosti otplaćeni, njihovi fondovi za decu su u potpunosti podmireni, a jedini dug koji još otplaćuju je kuća u kojoj žive.

Foto: Shutterstock

– S druge strane, moj rođak je upravo završio fakultet. Njegova majka ga je sama odgajala i podigla. Bila je jedna od onih žestoko nezavisnih žena koje su odbijale bilo kakvu pomoć. Radila je dodatne poslove kako bi mogla da mu plaća školovanje – napisao je on na Redditu.

Dodaje da je pokušao svojoj ženi da objasni da njegovom rođaku nisu poklonili pola miliona, već srećku koja ih je koštala 500 dinara, ali je ona i dalje bila nezadovoljna.

– Želela je da odem do njega, uzmem mu srećku i kažem da ćemo mu možda dati nešto od dobitka -rekao je.

On je to, naravno, odbio da uradi, pa su se posvađali. Kaže kako supruga još uvek ne razgovara sa njim.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, 24sata.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar