“Ceca me je tužila da bi ispala ŽRTVA, a zatim PONIŽAVALA”: Karleuša objavila KONAČNU odluku suda

Pevačice ratuju jako dugo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Rat Jelene Karleuše i Svetlane Cece Ražnatović godinama unazad traje, a sada je Karleuša na Instagramu podelila da je Cecina tužba odbijena.

– Da bi ispala žrtva u očima javnosti, Svetlana Ražnatović me je tužila, a zatim ponižavala i vređala, kako u sudnici, gde me je verbalno napadala, pa je reagovalo i sudsko obezbeđenje, tako i ispred sudnice gde je nastavljala sa uvredama na moj račun okupljenim novinarima koje je uredno zvala na svako ročište – istakla je pevačica, pa dodala:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ipak, ovo je pravna država. Njena tužba je odbijena i mora da mi plati troškove, kao što vidite. Meni je iskreno pun k*rac više da se sama borim, da nemam nikog da me zaštiti, da me loši stalno napadaju, da nemam mira. Život mi je prošao u paklu i pakao kao što vidite ne staje. Hoću da pravim velike koncerte, albume, ne da moju snagu i fokus stalno oduzimaju ovakvi – naglasila je Jelena Karleuša uz zaključak:

– Još jedna pobeda!

Podsetimo, kako su preneli domaći mediji, pevačica je 7. januara, na Božić, prijavila supruga Duška Tošića policiji tvrdeći da ju je pljunuo i udario u lice. Poznatom fudbaleru je izrečena hitna mera zabrane prilaska Jeleni 48 sati, koja mu je u nedelju produžena na još 30 dana.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar