Hteli da kupe picu lažnom novčanicom od 2.000 DINARA: Kad im je radnik prigovorio, usledio je HOROR

Sin je refleksno pokušao da zaštiti oca, ali nije uspeo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija,foto: Pixabay,Shutterstock

Radnik restorana brze hrane “Tako Bel” u Los Anđelesu Alehandro Garsija izgubio je život na radnom mestu pošto ga je upucao jedan od mušterija koji je pokušao da kupi picu lažnom novčanicom od 20 dolara (oko 2.000 dinara), navodi se u izveštaju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Incident se dogodio oko 23 sata, a ubijeni Alehandro te večeri je radio sa sinom.

Do pucnjave je došlo nakon što se Alehandrov sin posvađao sa dvojicom muškaraca koji su pokušali da plate porudžbinu falsifikovanom novčanicom, navode članovi porodice ubijenog, prenosi Njujork post.

Svađa je prerasla u ozbiljniji sukob, a jedan od mušterija izvadio je pištolj i počeo da puca. Tom prilikom, Alehandrov sin pokušao je da zatvori prozorče za porudžbine kako bi neutralisao metke, ali jedan od metaka ipak je prošao i pogodio njegovog oca u torzo.

Alehandro Garsija, Foto: GoFundMe

– Moj nećak je bio blizu prozora i zatvorio ga je, ali pucnji su ipak ušli unutra. Alehandro je pogođen u srce i umro je na licu mesta u prisustvu sina – navela je Nensi Garsija del Sol, sestra ubijeng muškarca.

Članovi porodice kazali su da je Alehandro te večeri radio prekovremeno sa sinom kako bi zaradili dodatni novac koji im je bio potreban.

Iza sebe je ostavio troje dece.

Počinioci još nisu uhapšeni, saopštila je policija.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, New York Post

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar