Devojka PREDOSETILA svoju smrt!? Niko ne zna kako je umrla, a njena poslednja PORUKA ledi krv

Jeziva objava iz 29. decembra i dalje odzvanja mnogima koji je poznaju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Kleo Majna iz Kenije napisala je dva dana uoči Nove godine čudan i nerazumljiv status na Tviteru, prilikom čega su se mnogi zapitali šta je zapravo htela da kaže.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Deo putovanja je završen – glasio je Tvit iz 29. decembra, koji nisu mogli da “dešifruju” čak ni oni koji je poznaju.

Samo pet dana kasnije, Majna je pronađena mrtva, a mnogima je tek tada bila jasnija njena poruka i nema ko se nije složio sa tvrdnjom da je mlada Kenijka predvidela sopstvenu smrt.

Vest o njenoj smrti potvrdio je njen prijatelj, novinar Oliver Metendž, koji je pokojnicu opisao kao sjajnu osobu sa kojom je podelio bezbroj lepih trenutaka, prenosi portal Tuko.ke.

– Uvek si videla ono najbolje u meni čak i kad ja nisam mogao. Uvek si me opominjala kad zalutam. Slavila si moje uspehe kao da su tvoji. Delili smo fantastične trenutke, druge smo proplakali. Najbliža osoba koja mi je bila kao sestra. Uvek ću te volet, Kleo – glasio je Oliverov srceparajući Tvit uz njihovu zajedničku fotografiju.

Uzrok smrti mlade Kleo Majne nije zvanično utvrđen, ali mnogi koji je poznaju navode da je bila vedra osoba koja nikad ne bi digla ruku na sebe, pa samim tim isključuju mogućnost samoubistva.

Zabrinjava međutim njena objava s kraja 2021. godine koja se može svakako protumačiti, a evidentno je da je nešto predosetila.

– Jesam li samo ja primetio? Pre smrti, ova mlada ljupka dama oprostila se na mnogo načina kao da je preosetila. Možda se smeje i dobro zabavlja gde god da je. Pleši sa anđelima – napisao je jedan Kenijac na Tviteru, kom nije promakla njena poslednja objava.

Kliford Biko, koji je sa Kleo radio na jednom projektu, takođe je pamti po najboljem.

– Bila si pozitivna, imala si dobre vibracije. Nebo je zaista dobilo anđela. Počivaj u miru – napisao je on.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar