Nedeljni horoskop od 3. do 10. januara: Mlad Mesec je u Jarcu, pa su moguće promene na LJUBAVNOM planu

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za nedelju pred vama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

OVAN

Posao

Ovo je nedelja u kojoj pronalazite smisao svog dosadašjeg posla. Više ćete se posvetiti saradnji i kompromisu na poslovnom nebu. Smanjili ste napetost i nervozu pa je saradnja sa vama prilično dobra. Tokom ove nedelje možete očekivati povoljne situacije na poslu pa čak i neki vid poboljšanja finasija ili nagrada. To će vas krajem nedelje podstaći da imate bolju motivaciju u radu sa strancima. Novac je uvek dobar motivator.

Ljubav

Mlad Mesec u Jarcu  podstiče vaše ambicije i na ljubavnom nivou. Ipak sredinom nedelje uspevate da se izborite sa izazovima na polju emocija. Nećete želeti da uđete u aferu koja vas stalno čačka. Ovaj mlad Mesec u Jarcu doprinosi čvrstim moralnim normama, zato nećete praviti nepromišljene odluke.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Zdravlje

Nemate hronične tegobe.

BIK

Posao

Bez obzira koliko želite da izbegnete poslovne probleme, oni će vas već početkom nedelje potpuno izbaciti iz ravnoteže. Negativne tendencije posebno su naglašene sredinom nedelje. Međutim, čim oslabi uticaj mladog Meseca u Jarcu, vaši poslovni putevi su se stabilizovali. Finasije dolaze i obeležavaju sve poslovne odluke. Planirate da promenite neke finasijske strategije. Krajem sedmice nove poslovne prilike dolaze do vas.

Ljubav

Početak ovog perioda je veoma inspirativan u emotivnim odnosima jer Mesec u Jarcu ne remeti vašu ljubavnu idilu. Krajem nedelje brinete o starijem članu domaćinstva. Slobodni Bikovi imaju šansu da sretnu posebnu osobu i održe ljubav na duže staze.

Zdravlje

Rešavate jedno pitanje zdravstvenog problema.

BLIZANCI

Posao

Prvi dani nedelje pred vama potpuno su novi i osvežavajući za vaš posao. Ipak, tokom sedmice možete očekivati šarenu situaciju na poslovnom planu. Radite i trudite se mnogo više nego inače. Zato možete očekivati dobre nagrade od strane autoriteta. Vaša poslovna saradnja sa određenom firmom dolazi do kraja jer ste već napravili prolaz ka novoj. Na kraju sedmice popravljate poslovne mogućnosti isključivo svojim zalaganjem.

Ljubav

Nije potrebno da se pretvarate da je sve u redu ako to ne mislite. Razgovarajte sa emotivnim partnerom, to će uroditi dobrim razumevanjem. Vaš neobuzdani karakter potpuno će utihnuti krajem nedelje, pa možete uživati u mirnom i sigurnom porodičnom okruženju. Saradnja i razumevanje će biti na zavidnom nivou. 

Zdravlje

Posetite lekara ako imate akutne tegobe.

RAK

Posao

Veoma produktivna nedelja pred vama donosi  veće samopouzdanje. Kreativnost prosto izbija  iz vas. Uz sve to, imate dobre predizpozicije koje će se pokazati kao dobra investicija. Koristite uticaj mladog Meseca u Jarcu da bi stabilizovali neke poslovne odluke. To vam obnavlja poslovnu inspiraciju i motivaciju. Sredinom nedelje očekujte dobre poslovne dogovore. Pametno rasporedite svoje finasije.

Ljubav

Na polju ljubavi željni ste esencijalnih poboljšanja. Zato ćete se dobro potruditi da svoje zamisli pretvorite u opipljivu ljubavnu romansu. Počeli ste već da neke stvari realizujete, samo nastavite istim tempom i ove nedelje. U porodičnom okruženju izbegavajte aroganciju i tvrdoglavo ponašanje. Krajem sedmice vaš emotivni život doživljava renesansu.

Zdravlje

Odlično jer se osećate veoma vitalno.

LAV

Posao

Vi ste većim delom vremena preokupirani pitanjima investicija. Računate se i stalno tražite bolja poslovna rešenja. Nemate dobar pogled na poslove, pa je dobro da ne donosite brze odluke. Ipak, sredinom  nedelje vaša vera u bolje sutra donosi olakšanje. Poslovni odnosi zahtevaju jasnije odrednice da bi imali odlične rezultate. Krajem sedmice očekujte neke povoljne poslovne vesti.

Ljubav

Na polju ljubavi prisutno je jasno poboljšanje u komunikaciji sa emotivnim partnerom. Ipak još uvek ne možete da se otarasite tema iz prošlosti. U tome vam doprinosi retrogradna Venera u Jarcu. Neka neposredna manja i kozmetička rešenja mogu doprineti boljoj saradnji. Krajem sedmice pokušajte da budete više sa svojom porodicom. 

Zdravlje

Bolovi u nogama.

DEVICA

Posao

Preokupirani ste poslovima koji vam donose dobar novac, ali oduzimaju vreme za odmor. Zato će početak nedelje biti malo više naporan. Imate dovoljno vremena da se koncentrišete na rad i nije potrebno da žurite. Ove nedelje  imate podršku porodice u svakom  koraku koji napravite. Zato uložite manje  snage da bi dobili veću korist.

Ljubav

Nepovoljna nedelja za ljubav i veze koje su dugo na ispitu vremena jer vas retrogradna Venera ne ostavlja bez pogleda u prošlost. Postoji šansa da se neki ljubavni odnosi prekinu. Dok će oni koji imaju malu šansu ipak biti revitalizovani. Mali poremećaji u  ljubavnom životu ove nedelje donose rast nerazumevanja. Zato se  sa partnerom nećete slagati oko bilo koje nepredviđene prepreke.

Zdravlje

Povedite računa o zdravlju.

VAGA

Posao

Vi ste već započeli rast u finasijama, a tako nastavljate i tokom ove nedelje. To će vam svakako dati više motivacije da uzdignete posao na bolji nivo. Sredinom nedelje dobijate bar jednu bolju poslovnu ponudu. A vi se pripremate na duži rast na poslovnom polju. Vodite računa o skladu sa poslovnim mogućnostima. Krajem nedelje obratite pažnju na dokumenta.

Ljubav

Imate priliku da sredite sve nedoumice u porodičnim odnosima. Izvesno je da možete biti u ulozi  mirotvorca. Učinićete sve da dođe do harmonije kakvu vaša porodica zaslužuje. Krajem nedelje pokušajte da više poštujete sebe da bi naplatili zalaganje.

Zdravlje

Odlino se osećate i veoma ste vitalni.

ŠKORPIJA

Posao

Venera je i dalje retrogradna u vašem polju komunikacije, pa se bavite prošlim poslovima. Zato je početak nedelje obojen vraćanjem poslova unazad jer želite da ispravite neke greške ili poteze. Mlad Mesec u Jarcu koji obeležava ovu nedelju ipak daje šansu da povratite poslovne gubitke i stabilizujete neke odluke. Nemojte rasipati energiju na nebitne aspekte poslovnih dogovora odredite cilj.

Ljubav

Odlično ste ušli u ovaj peruiod ispred vas jer ste pokrenuli lavinu dobrih dogovora i pažnje. Obnavljanjem  bliskosti sa emotivnim partnerom popravljate zajednički ljubavni odnos. Mera svih pokušaja nije u jačini snage već u volji da bude ponovo harmonično. Krajem nedelje pokušavate da održite dobro raspoloženje.

Zdravlje

Čuvajte se akutnih upala.

STRELAC

Posao

Niste opterečeni poslovima jer ste sve uradili baš kako treba. Ipak ćete već u prvoj  radnoj nedelji uložiti dodatni napor da krenete svom snagom da bi pretekli konkurenciju. Poboljšanje finasija je izvesno i vi to već znate. Krajem sedmice pokušajte da se oslobodite nakupljenog umora.

Ljubav

Prošli ste sve faze u ljubavi i sada ste opet na početku.  Zato je ove nedelje red da se harmonizujete u emotivnim odnosima i odlučite šta želite od ljubavi od partnera i od života. Krajem nedelje trošite vreme na male pažnje koje ljubav znače.

Zdravlje

Manji problemi sa nervozom.

JARAC

Posao

 Nove mogućnosti tokom nedelje lako dolaze do vas jer je mlad Mesec u vašem znaku obeležio novi ciklus. Imate velike šanse da pokrenete nove finasijske projekte da donesete prave odluke. Možete biti spremni da sledite svoje davno potisnute snove. Ipak od sredine pa do kraja nedelje vodite računa o novcu i investicijama jer neki gubici ipak ne mogu da se izbegnu.

Ljubav

Samo vaša dobra volja i osećaj za pravdu  može pomoći u izbegavanju  partnerskih sukoba. Računajte na vašu  hladnu glavu.  Ljubavne prilike nisu ni loše a ni preterano dobre jer je Venera planeta ljubavi retrogradna u vašem znaku. A to znači da ste još uvek okovani prošlošću. Zato je ovo nedelja setnih sećanja. Krajem nedelje računajte na dobre vesti ali ako i ne stignu loših neće biti.

Zdravlje

Promenljivo je vaše opšte stanje zdravlja.

VODOLIJA

Posao

Bili ste u vorp brzini i sreća jeda su ovi praznični dani usporili vaš ritam. Završili ste puno polsova ali i ddalje niste dovoljno zadovoljni jer imate planove koje još niste realizovali. Zato se radujete radnoj nedelji kako bi krenuli u akciju. Nemojte zaboraviti da nemate energije koja vam je potrebna. Zato se obnovite na vreme jer je ovo nedelja samo uvod u sledeće planove.

Ljubav

Ljubavne prilike nisu dobre jer ste i vi zaboravili na neke ljude koji vas vole. Jedino vam je bitna podrška  bliske porodice. Ne grešite u tomme ali i ljubav treba da ima svoju priliku. Međutim ove nedelje samo vam je posao u glavi tako da od ljubavi nema ništa novo.

Zdravlje

Osećate se iscrpljeno, treba vam više sna.

RIBE

Posao

Imate razlog za zadovoljstvo jer će se vaše finasije promeniti na bolje. Poboljšanje zarade prati vaš veliki rad i trud i to je sasvim u redu. Zato ne morate nikom da se pravdate. Odlični ste u štednji i raspoređivanju kapitala.Neka manja ulaganja su  moguća od sredine nedelje. Sačekajte kraj nedelje bez velikih rashoda. 

Ljubav

Ove nedelje bavite se porodicom i svim lepim događajima u tom bliskom krugu. Brinete o starijem članu domaćinstva. Vi sijate ove nedelje jer je prisutno veliko zadovoljstvo dosadašnjim ljubavnim odnosom. Ljubavne prilike su na dobrom putu da se potpuno uravnoteže.

Zdravlje

Mešana situacija sa vašim imunim sistemom. Jačajte organizam.

Piše astrolog Vesna Trajković
Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

 BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar