Nestali Matej viđen u CENTRU grada? Pojavile se nove informacije – kamere zabeležile ovu SCENU

Istraga se sada proširuje u više pravaca

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Printscreen

Prema najnovijim nezvaničnim infomacijama, Splićanin Matej Periš koji je nestao u noći između 30. i 31. decembra, viđen je u centru grada, piše Informer.

Mladić iz Splita koji je poslednji put viđen oko dva sata posle ponoći kako izlazi iz kluba gde je bio s prijateljima, navodno je nakon toga viđen kako tumara u centru grada u potrazi za taksijem.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Prema nezvaničnim podacima, njega su “uhvatili” na nekim kamerama kako pokušava da zaustavi taksi u nekoj od ulica u strogom centru grada, mada niko sa sigurnošću ne može još uvek da potvrdi da je to on.

Istraga se sada proširuje u više pravaca, jer je do sada policija pretraživala deo oko kluba prema reci, a u potragu se uključila i rečna policija.

Danas se očekuje i dolazak njegovog oca Nenada iz Splita, koji je zahvalio srpskoj policiji jer profesionalno i predano obavljaju svoj posao. Njegovu potresnu ispovest pročitajte klikom OVDE.

BONUS VIDEO



Izvor: Informer

Komentari (9)

  1. Redakcijo.....Budite ljubazni i objavite ovaj komentar i prenesite svim TV kućama sledeće: da svi gradjani koji stanuju ili prolaze na potezu oko Betonske hale, ''Savanova'' restorana, pa dalje ka Zelenom vencu, uključujući sve zgrade sa podrumima i stepenicama unutra njih i okolo; na Zelenom vencu sve napuštene zgrade i njhove podrume, spoljnje i unutrašnje stepenice oko i ispod njih; prolaz na Zelenom vencu i oko stepenica koje vode od hotela ''Moskva'' i njima se spušta u prolaz, vidjeti oko i ispod njih, prazne prodavnice sa podrumima na Zelenom vencu, pa stepenice ona koje su pored bilo kojeg zida s polja bilo koje zgrade nekadašnnje banke na Zelenom vencu, pa ispod tih i takvih stepenica, u neprimetnom prostoru, garantovano je Matej tamo. Moguće fizički maltretiran, pa nema snage da izadje, radi nasilnog otimanja njegovih vrednosti, novac, k. kartica i sl.. Idite zajedno najmanje troje i nanovo i nanovo kontrolišite. Ovo je savet nadasve iskusnog stručnjaka koji je odmah ocenio da se radilo o ranije planiranoj akciji otimanja, i to od nekih koji su ga/ih kao grupu pratili od ranije, a koje je Mateja prepoznao. Hladno je, a nema jaknu, i vreme odmiče. Stručnjak garantuje da je živ, ali velika akcija naroda je potrebna zbog proteka vremena. Uradi li se ovako, sutra nalazimo Mateja. Na Božić.Sreća je što je sportista Pročešljajte sve, ništa nije malo i neugledno svugdje da se dobro pogleda, ispod, okolo, iznad.

    Odgovori
  2. ЗАШТО СУ КОМЕНТАРИ ОД 16. 06.2021 ЗНАЧИ ПРЕ НЕГО ШТО СЕ СВЕ ТО ДОГОДИЛО.НАДАМ СЕ ДА ЋЕ СЕ СВЕ ДОБРО ЗАВРШИТИ.ПОДРШКА ЗА ЊЕГОВУ ПОРОДИЦУ.

    Odgovori
  3. Mirna, kakav interes imaju da ih sto pre naliju? Zar nije poenta da popiju sto vise i potrose sto vise para? Kakvi sad navijaci? Niko ih nije ni pomenuo sve ovo vreme. Poznajes Mateja licno? Ako i poznajes, ko ti garantuje da nije to vece po prvi put u zivotu probao, desava se i najboljima...

    Odgovori

Ostavite komentar