Nakon čaja, pojavile se i cene HRANE na Kopaoniku: Evo koliko koštaju DVE SARME – ljudi u neverici (FOTO)

Pojedinci su konstatovali da je i voda papreno skupa

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shuterstock, Privatna arhiva, Printscreen/Twitter

Počela je sezona zimovanja, skijanja, za par dana sledi doček Nove godine, a za đake počinje i zimski raspust u trajanju od tri nedelje.

Planine po Srbiji polako se pune, a mnogi su uzeli po par dana odmora, spojili s praznicima i već su tamo.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Dok traje zimska sezona, na Kopaoniku vrvi od turista, a opšte je poznato da lokali koji se nalaze na dobrim lokacijama imaju visoke cene svojih usluga.

Jedna korisnica društvene mreže Tviter objavila je fotografiju na kojoj se vidi fiskalni račun i na njemu cena jedne šolje čaja na posećenoj srpskoj planini na kojoj trenutno boravi.

Pojedini su u komentarima pisali da je i voda veoma skupa.

Jedna od korisnica Tvitera je “dala i svoj skromni doprinos situaciji”. Naime, ona je fotografisala cene hrane i dodala da su cene iste u svim brvnarama na ski stazi.

Ako je verovati Tviteru, cene su sledeće: Čaja nema ispod 350, porcija ćevapa ide i do 1.300 dinara, a dve sarme između 850 i 950 dinara.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (4)

  1. Dok je glupih ovaca, a Srbija ih je puna, bice i pametnih chobana. A ti sto toliko placaju jelo i pice, ionako tim parama glancaju cipele i pale cigarete!

    Odgovori
  2. Srbija nikad ovakvom politikom neće postati turistička zemlja.Jevtinije je u Španiji, Grčkoj i Turskoj, pa i Mađarskoj, a usluga bolja.Što rekoše Rusi još u doba dok smo se borili protiv Turaka, da smo mi nadobudan i nerealno uobražen narod, ili kako su oni rekli ponosan bez osnova.

    Odgovori

Ostavite komentar