Objasnila kako VASPITAVA decu, jedni je hvale, a drugi OSUĐUJU: Majka napravila HAOS na internetu (VIDEO)

Kaže da je sama imala prilično popustljive roditelje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TikTok/Printscreen

Za kratko vreme snimak je pregledalo više od 1.5 miliona ljudi.

– Druga deca ne dolaze kod nas da prespavaju, niti moja deca idu u tuđu kuću da tamo prenoće – objasnila je Hak jedno od svojih pravila. Ako su joj deca završila sve obaveze oko škole i kuće ne ograničava im vreme koje mogu da provedu pred ekranima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ako ne pojedu ono što sam im spremila, neće jesti ništa – dodala je, a mnogo su je zbog ovog načina vaspitanja oštro kritikovali.

– Trebalo bi ponekad pustiti decu da prespavaju kod prijatelja jer se tako stvaraju najlepše uspomene – napisala je jedna mama u komentrarima i dodala da su joj uspomene sa spavanja kod drugarice najlepši deo detinjstva.

– Da li su deca nešto loše uradila ili su takva pravila oduvek? – pitala je druga mama na šta je Hakova odgovorila da nisu morala ništa loše da urade da bi im to zabranila.

– Tako sam odlučila da ih zaštitim, jer mislim da je to za njih najbolje – kaže ona i dodaje da je sama imala prilično popustljive roditelje i da je mogla da ostane da prespava kod prijatelja.

Istakla je takođe i to da njena deca mogu da idu kod drugara u posetu, ne brani im da se druže, ali je i tada ona obično tu sa njima.

Iako mnogima nije bilo jasno zašto bi neko deci to bez ikakvog razloga uskratio, bilo je i onih koji su pohvalili njen metod odgajanja.

– Ja nikad nisam smela da spavam nigde van kuće, pa to ne dozvoljavam ni mojoj ćerki. Svašta se dešava i nikad ne mogu znati da je u tuđoj kući potpuno sigurna i da joj niko neće nauditi – rekla je jedna mama.

– A postoji još jedan razlog zašto ne dozvoljavam da tuđa deca dolaze kod nas da prenoće, a to je što mi većina te dece nije baš draga – dodala je iskreno.

@t.c.huckReply to @_pamela.._ #parents #sleepover #parenting♬ original sound – t.c.huck

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar