Nataša Bekvalac za izdavanje salaša ZARADI i do 10.000 evra mesečno: Evo kolika je CENA na dnevnom nivou

Zgrće ogroman novac od ovog posla

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA images/ Antonio Ahel

Pevačica Nataša Bekvalac izdaje svoje imanje u Čeneju za razne vrste proslava, a kako Kurir piše, na nedeljnom nivou zaradi i do 2.800 evra.

Kako je za pomenuti medij rekao izvor blizak pevačici, njeno imanje je lepo uređeno, ima predivan vrt, bazen, a i unutrašnjost kuće je kao iz bajke zbog čega je pogodna i za zimske i za letnje proslave. Cena izdavanja je 700 evra po danu, sa mogućnošču noćenja u kući za zakupca. Kako na nedeljnom nivou salaš izdaje minimum četiri puta, Nataša za sedam dana zaradi skoro tri hiljade evra.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ipak, kako se navodi, rekord je bio ovog leta, kada je zaradila skoro deset hiljada evra.

Naime, ona je u julu ove godine, kada su mere protiv kovida malo popustile i kada su venčanja i velike proslave mogle da se organizuju, kuću izdala čak 14 puta, kaže sagovornik Kurira. Prostom računicom, Nata je tog meseca privredila 9.800 evra.

Inače, i pevačicine kolege i prijatelji su zainteresovani za zakup salaša, a jedna od njih je koleginica Katarina Grujić. Ona i njen partner, fudbaler Marko Gobeljić izgovorili su sudbonosno “da” upravo na njenom imanju krajem avgusta.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar