Čekala sam da vodim ljubav prve bračne noći i bilo je užasno: Kad mi se OVO desilo, zaplakala sam (VIDEO)

Čak je bilo trenutaka kada je rekla da se neće ni poljubiti pre braka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen /TikTok

32 – godišnja Britanka po imenu Lejsi objašnjava zašto ne treba čekati brak da bi parovi prvi put vodili ljubav, nakon što je i ona sama imala loše iskustvo prve bračne noći.

Kako je rekla, ona je odgajana u “kulturi čistoće”, ali objašnjava zašto je to godinama uništavalo seksualni život.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Na Tik – Toku je odgovorila na objavu jednog muškarca u kojoj je pisalo: “Samo želim da kažem da je čekanje braka da bi se prvi put vodila ljubav zaista loša ideja”.

– Ne bih se više mogla složiti sa njim. Hajde da budemo malo ranjivi. Odrasla sam u 90 – im godinama gde je kultura čistoće bila veoma važna. Bilo je čak trenutaka kada sam rekla da neću ni da se ljubim pre braka. Pa, moj muž i ja smo tehnički čekali do braka – rekla je ona.

Zatim je objasnila da je imala seksualno isksutvo sa svojim dečkom, ali par nije imao seks pre bračne noći.

– Nismo bili 100 odsto čisti, ali znate na šta mislim. Kada vam kažem da je moja bračna noć bila toliko loša, to je potcenjivanje – rekla je ona.

– Na medenom mesecu sam pozvala svoju sestru koja je medicinska sestra, bukvalno urlajući na telefon i govoreći “Mislim da mi je vagina slomljena”.

@laci_bean

#stitch with @brithefamilyguy #purityculture #puritycultureistoxic #deconstructingchristianity #deconstruction #??‍♀️

♬ Summer Splash (Fortnite Montage Music) – Aye Brown

Još jedna stvar u koju je ona poverovala odrastajući jeste da treba da ostavi po strani svoje potrebe i želje i da se fokusira samo na to da zadovolji potrebe svog muškarca.

– I pošto me je kultura čistoće naučila da je moj posao da udovoljim svom mužu, i da je sve u vezi njega bitno, ili će on gledati pornografiju i varati me, bukvalno mi je trebalo nekoliko godina da shvatim šta radim.

Ovu objavu pogledalo je više od 887.000 ljudi, a mnogi su je i komentarisali.

– Ako hoćeš da čekaš, to je u redu. Ali ne bi trebalo to da radiš samo zato što te je naterala institucija – rekao je jedan čovek.

– Mama mi je rekla da živim sa nekim godinu dana pre nego što pomislim da se venčam. Najbolji savet ikada – bio je drugi komentar.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar