Naš pevač je zbog krize radio kao KURIR i raznosio pakete: Kad me vide na vratima, nastane MUK

Kaže da se ne stidi nijednog posla

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen/ Kristijana Cacic

Pandemija koronavirusa loše je uticala na mnoge pevače i druge umetnike koji nisu imali posla zbog čitave situacije.

Sve ovo nije zaobišlo ni takmičara “Zvezda Granda” Žarka Madžića kog je ova kriza snašla na početku karijere.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Kada je krenula korona nije bilo nastupa i ja sam radio kao kurir. Primim tridesetak paketa i onda ih raznosim po adresama, uglavnom neke sitne stvari za kuću koje ljudi naruče preko interneta – priznao je on u emisiji “Grand Magazin”.

– U tom trenutku gori Instagram, devojke me spopadaju, a onda ja sutradan zovem nekoga i kažem: “Ovde kurir, imam pošiljku za vas” i kada me vide na vratima nastane muk. Mnogi su me pitali da li je to skrivena kamera. Govorili su mi da su me juče gledali na televiziji i da im nije jasno kako sad radim kao kurir – ispričao je Žarko.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zarko Madzic (@zarko_madzic)

Jedna situacija će mu naročito ostati u pamćenju.

– Ali najjača situacija je bila kada sam se pojavio na vratima sa vezanom kosom i podočnjacima i jedna žena mi kaže: “Ti mene podsećaš mnogo na jednog pevača”, a ja je namerno pitam da li misli na Adila. Međutim, ona meni odgovara: “Ne, ne, ima neki dečko u takmičenju Zvezde Granda i neopisivo ličite”, a ja zapravo isprozivam samog sebe i kažem joj: “Ma on je jedna debilčina, znam ja njega, ali ja to što on radi nikada ne bih mogao da radim, zato se i bavim ovim poslom. Šalim se gospođo, to sam ja” – istakao je pevač.

Naglasio je i da se ne stidi nijednog posla, ali i da se na društvenim mrežama susretao sa brojnim negativnim komentarima na svoj račun.

– Uživam kad čitam loše komentare o sebi, ali najviše volim da čitam pljuvačinu o sebi, ja uživam u tome iako to možda bolesno zvuči – priznao je on u emisiji i iznenadio mnoge.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar