Studentkinja (19) nađena GOLA i vezana u podrumu: Upoznala ga preko interneta, a onda – UŽAS (FOTO+VIDEO)

Nestanak studentkinje prijavila je njena porodica 13. decembra

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen/Tviter

Studentkinja iz američke države Juta Medlin Alen nestala je prošle nedelje, a sada ju je policija pronašla u kući 39-godišnjeg otmičara Brenta Brauna. Muškarac je uhapšen i osuđen za lišavanje slobode, kao i seksualno i fizičko zlostavljanje, piše NBC.

Nestanak studentkinje prijavila je njena porodica 13. decembra, a ona je tog dana u 9 sati ujutru izašla iz svoje sobe u studentskom kampusu. Prema snimcima nadzornih kamera, Medlin (19) je napustila studentsku zgradu u 9.22. Roditelji su prijavili njen nestanak, a potraga je okončana pet dana kasnije kada je pronađena i vraćena porodici.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Presrećni smo što je sada bezbedna. Sada je sa nama na sigurnom, ali ono što je prošla je strašno i traumatično. Ne možemo ni da razumemo kroz šta je prošla. Ona je borac, hrabra je. Zahvalni smo što je ponovo sa nama i pomoći ćemo da se oporavi – rekla je njena porodica.

Studentkinja je spašena iz podruma, gde je pronađena gola i prekrivena ugljem, nakon što je nestala prošle nedelje pošto je upoznala dečka na internetu. Prema istražiteljima koji rade na slučaju, Brent ju je pokupio onog dana kada je nestala i odvezao je u grad 140 kilometara udaljenog od njenog studentskog kampusa. Roditelji su se zabrinuli kada im je poslala poruku “Volim vas”, bez ikakvog konteksta. Nakon što im se Medlin više nije javljala, pozvali su policiju.

Policija je uspela da locira signal njenog mobilnog telefona i počela je da pretražuje područje. Tako su stigli do Brentove kuće, a on im je otvorio vrata, ali je odbio da ih pusti unutra bez dozvole roditelja, koji su vlasnici imovine.

Jedan od inspektora je kroz podrumski prozor primetio da se osoba svetle kose i sitne građe pomera. Nakon toga su dobili dozvolu roditelja da upadnu u kuću i u podrumu zatekli devojku koja je bila svezana gola i potpuno prekrivena ugljem. U istom podrumu je bio komplet noževa i puška. Kasnije je otkriveno da je Brent uzeo njen mobilni telefon i isključio ga.

Vratio joj ga je samo jednom kako bi ona poslala poruku roditeljima, a istražitelji su upravo pomoću tog signala uspeli da ih pronađu. Devojka je ispričala da ju je Braun nekoliko puta silovao i gušio. Pretio je da će nauditi njenoj porodici ako ode ili nekome kaže gde se nalazi.

Braun je policiji priznao da ju je vezao dok je bio na poslu, ali da joj je ostavio hranu i dozvolio joj da koristi kupatilo. Medlin je razgovarala i sa policijom, kojoj je ispričala da ju je Braun naterao da se skine kada je došla u njegov dom i da joj više nije dozvoljavao da se obuče. Pretio je da će je udariti kaišem ako se obuče.

– Molimo se da naša draga Medi preživi sve ovo i krene dalje, i da ponovo pronađe sreću i radost u budućnosti – rekla je njena majka Taunja Alen.

BONUS VIDEO: 



Izvor: nbc news

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar