Čekala sam da me dečko zaprosi, a onda sam saznala za njegov PAKLENI plan i sve se promenilo u TRENU

Veoma je zabrinuta da joj ništa neće ostati od njegove imovine

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, ilustracija

– Moj dečko i ja živimo u divnoj kući, slažemo se jedno s drugim i sa našom decom. Imamo po dvoje iz prvog braka i nikada se ne svađamo, osim kad je u pitanju njegova posvećenost meni – ovim rečima jedna Britanka se požalila terapeutu za seksualne odnose Deidre Sanders.

– Zajedno smo 18 godina, a živimo zajedno 15 nakon što sam se odselila iz kuće koju sam delila sa bivšim mužem. Ja imam 54 godine, a moj dečko 57.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– On je pun ljubavi, pažljiv i uvek mi pravi iznenađenja. Međutim, ja stvarno želim da se udam za njega i ne krijem to, ali on odbija da me zaprosi. Krivi me za razvod od prve žene, a neće me upisati ni u svoj testament – objašnjava ona.

– Uložila sam mnogo novca u kuću, ali on je jedini vlasnik imovine. Njegovo odbijanje da mi bilo šta ostavi me čini ranjivom i zabrinutom za svoju budućnost. Kaže da prvenstveno mora da brine o svojoj deci.

Foto: Vadym Drobot / Alamy / Alamy / Profimedia

Odgovor terapeuta:

– Da li možete da objasnite zašto smatrate da je ovo toliko važno? Da li nećete imati finansijsku sigurnost ako mu se nešto dogodi? Da li on poznaje zakon? Na taj način možete dobiti finansijsku i pravnu zaštitu, a da se zapravo ne venčate. Ili bi on mogao da razmisli o promeni svog stava.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar