Devojko, počni da živiš, nisi uradila ni usta: Poruka za Jelenu Đoković o kojoj bruji cela Srbija (VIDEO)

Mnogi se pitaju da li je prava uvreda

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: MATTHEW STOCKMAN / Getty images / Profimedia

Supruga najboljeg tenisera sveta Jelena Đoković, se našla u žiži javnosti, a razlog je jedan video snimak koji se našao na društvenim mrežama. Postavlja se pitanje da li je ovo neslana šala, kojoj u ovom trenutku nikako nije mesto ili je pokušao da na ružan način uvredi majku dvoje dece.

Naime, jedan korisnik društvene mreže Tik-Tok je odlučio da se njoj obrati na vulgaran način i tako je izazvao salve komentara.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Idi šopinguj devojko, počni malo da živiš život. Šta je ovo ništa nisi uradila, ni nos, ni usta, ni jagodice, ništa. Bože sačuvaj. Stvarno ne podnosim tako melanholične osobe kojima je najveća životna avantura kada će da spakuju knjige za školu. Devojko, počni da živiš i manje ke*aj – poručio je ovaj tiktoker.

Snimak je vrlo brzo postao viralan na društvenim mrežama, izazvao je dosta pažnje, ali se mnogi pitaju da li je prava uvreda, ili je reč o neuspeloj šali, kojoj svakako nije na mestu, jer je Jelena supruga najboljeg tenisera na svetu i majka dvoje dece.

Bonus video:Izvor: Objektiv.rs

Komentari (20)

  1. Reparirane silikonjare daju nekome savete i jos to nazivaju zivotom?Pocetak robotizacije ljudi koji kao 'misle' da su lepsi,bolji i 'pametniji'tako renovirani.

    Odgovori

Ostavite komentar