Komentari na vest "Devojko, počni da živiš, nisi uradila ni usta: Poruka za Jelenu Đoković o kojoj bruji cela Srbija (VIDEO)" (20)

Ostavite komentar

 1. Reparirane silikonjare daju nekome savete i jos to nazivaju zivotom?Pocetak robotizacije ljudi koji kao 'misle' da su lepsi,bolji i 'pametniji'tako renovirani.

  Odgovori
 2. Bez obzira ko je ona i čija je žena, što bi morala da se "silikonizira" . Kom se ne sviđa kako ona izgleda neka okrene glavu i ne gleda je. Ona je lepa i prirodna žena za razliku onih koje guraju silikon na sva razna mesta p o svom telu pa i usnama, pa tako svima usne izgledaju kao guma za otčeplavanja WC šolje.

  Odgovori
 3. I ja sam majka dvoje dece, al nisam Đoković, već Stojčić, a šta će joj plastika, to je totalno bezveze i iskreno ja mislim da nju mnogo za....le šta neko tamo piše o njoj,.

  Odgovori
 4. a kakve veze ima što je majka dvoje dece???????????????????? ovaj klinac je deo generacije koja misli da je samo plastika lepa ali to je drugo

  Odgovori
 5. Zamena teza klasicna.Kada neko skaprira da je nenormalno ono sto je normalno.Najgora stvar je koliko ce se ovakvo misljenje primiti medju ljudima.Ne moze da joj se oprosti sto je normalna,obicna zena.Trebalo bi da bude kao neka zvezda zato sto joj je muz svetski prvak?Zasto,time bi se pridruzila gomili napucanih nepoznatih devojaka koje su upecale fudbalera a kojima ovaj finansira estetske,da bi ove izigravale bitne javne licnosti koje to uopste nisu.Jelena uzivaj kao i do sada,a o nesretnicima koji traze 2 minuta slave na drustvenim mrezama ne treba posvecivati paznju,jer to je ono za cim vape.Cudna neka vremena...

  Odgovori
 6. Covece, tebi stvarno mnogo fali u glavi i to bi stvarno trebao da operises. Radi nesto humano i korisno i kupi ogledalo da se malo bolje pogledas? Ti si original KURSLUS! Daj prvenstveno savet Hrkalovicki i njenim ustima!

  Odgovori
 7. Meni je ona prirodna,lepuskasta osoba ,sa nogama na zemlji.Postujem I cenim sto je njen izbor da ostane to sto jeste,I zato je uocljiva.Zamislite da je nadula usta,dodala zadnjicu,grudi, I sve ostalo .Bila bi fotokopija estradnaknja kojih I'ma na kilo.Ocito da je okrenuta vaznijim stvarima.Budi svoja.Postovanje.Ostani takva.

  Odgovori