Da li prepoznajete našeg GLUMCA: Gledali smo ga u raznim ulogama, a žene i danas UZDIŠU za njim (FOTO)

Glumio je u našim najpoznatijim serijama i filmovima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/ СРПСКА НАРОДНА ДО ДАСКЕ

Naš poznati glumac Miloš Timotijević rođen je 1975. godine u Beogradu i neosporno je da je svaka njegova uloga bila upečatljiva.

Njegova glumačka karijera dugo traje, kako u filmu i serijama, tako i na “daskama koje život znače”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIC/ nr

Njegova glumačka karijera počela je 1995. godine, epizodnom ulogom u seriji “Kraj dinastije Obrenović”. Timotijević je igrao razne uloge počevši od serije “Srećni ljudi”, u kojoj je ostao upamćen kao telohranitelj Pablo, i serija “Gore-dole” i “Porodično blago”, te filmova “Stršljen” i “Sedam i po”, pa do serija “Južni vetar”, “Pevačica”, “Aleksandar od Jugoslavije” i drugih. Postepeni uspon u filmu potvrđivao je čestim angažmanom u projektima stranih produkcija, poput filma “U zemlji krvi i meda” Anđeline Džoli. Film “Vlažnost” doneo mu je festivalsku publiku širom Evrope.

Miloš je igrao i u nekoliko beogradskih pozorišta, u predstavama “Miris kiše na Balkanu”, “Rasprava sa Ernestom Če Gevarom”, “Režim ljubavi” i drugima.  Njegova važna uloga bila je i u seriji “Južni vetar” u kom je glumio policajca Stupara. Nedavno smo ga gledali na malim ekranima u ulozi Vlade Vidaka u seriji “Pevačica”, u kojoj je glumila i pevačica Milica Pavlović. Mnoga srca ženskog dela publike osvojio je u ulozi inspektora Petricija Kocija, u seriji “Besa”.

Glumac Miloš Timotijević u srećnom je braku sa svojom suprugom Dunjom. Pošto se sa njom ne pojavljuje često u javnosti, može se zaključiti da par želi da sačuva svoju privatnost samo za sebe.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar