PREDSEDNIK SVIH GRAĐANA

Vučić je juče opet poturio glavu tamo gde neki ministri ne bi ni nogu: I – opet je POBEDIO!

Pokazao je da se ni za milimetar nije udaljio od naroda iz kog je potekao i koji ga je izabrao

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Aleksandar Vučić juče je pokazao da se ni za milimetar nije udaljio od naroda iz kog je potekao i koji ga je izabrao za predsednika, uprkos tome što je najmoćnija politička figura u regionu u poslednjih 30 godina.

Odbio je da stane u odbranu javašluka i sitnih interesa pojedinaca iz sopstvene stranke, koji su ga i doveli u situaciju iz koje je ponovo sam samcijat morao da traži i nađe izlaz, i umesto toga stao na stranu zabrinutih građana.

Iskoristio je svoje ustavno pravo i vratio Skupštini loš Zakon o eksproprijaciji, kao i svoj politički uticaj na Vladu da izmeni sporne odredbe Zakona o referendumu i ne odobri zahtev Rio Tinta da deponijom zatrpa najplodniju zemlju uz Jadar.

Dakle, stao je na stranu naroda, saslušao ga na licu mesta, u Gornjim Nedeljicama, i izašao mu u susret, a ne na stranu uspavanih i fotošopiranih ministara, ali ni na stranu Multikom opozicije koja priželjkuje njegovu glavu, haos na srpskim ulicama i povratak u period njihove pljačkaške vladavine.

Aleksandar Vučić danas se izdigao iznad stranke koju je stvorio, ostavio po strani svu moć koju poseduje i koju mu je delegirao narod, preuzeo odgovornost za brljotine onih koji se u svakoj prilici kriju iza njega i dokazao da je predsednik svih građana, pa i onih koji ga svakodnevno vređaju i udaraju mu na porodicu.

Krajnje je vreme da se pojedinci u vlasti osveste. Da ministri malo siđu sa Instagrama među narod, da se više nikad ne desi da sa Olimpa ne čuju šta misle građani i da čekaju da im to prenese onaj koji umesto njih radi njihov posao.

Aleksandar Vučić je čovek kojeg je teško pratiti. Vreme je da se uljuljkani pozeri koji to ne mogu uozbilje ili sklone. Jer, energičnijih i u najmanju ruku jednako stručnih ljudi u Srbiji ima na pretek. Nema sumnje da će građani koji su iskreno bili zabrinuti za svoju zemlju i čiji glas je Vučić čuo znati da cene potez predsednika.

Nema sumnje ni da su prozreli namere tajkunske opozicije i njihovih zapadnih Viola i violina da tu zabrinutost zloupotrebe za izazivanje krvoprolića u Srbiji i ostvarenje svojih prizemnih interesa.

Uprkos seirenju i busanju u prsa tih i takvih, činjenica je da je Aleksandar Vučić danas izvojevao još jednu pobedu za demokratiju u Srbiji.

I to opet, fudbalskim rečnikom rečeno, poturivši svoju glavu tamo gde pojedini ministri ne bi poturili ni nogu.

Piše: Dejan Vukelić



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

Ostavite komentar