Nataša krenula sa dečkom u market, a onda se desilo nešto NEOČEKIVANO što im je zauvek promenilo živote

Samo su hteli da se zabave, a umalo se završilo fatalno

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Nataša Grem, Foto: Newcastle Chronicle

Nataša Grem (19) iz Njukasla, koja je nedavno položila vozački ispit, priznala je da je napravila katastrofalnu grešku kada je na haubi svog automobila na parkingu supermarketa vozila dečka koji je snimao klip za društvene mreže.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Njihov performans, međutim, pretvorio se u horor kada je mladić pao sa haube i zadobio frakturu lobanje, krvarenje u mozgu i još nekoliko preloma, prenosi Newcastle Chronicle.

Nataša, koja je zaposlena kao radnik u vrtiću, priznala je da je napravila veliku grešku i da je kriva zbog opasne vožnje, a zbog voog incidenta preti joj čak i zatvorska kazna.

Foto: Shutterstock

Tužilac Kevin vardlu rekao je da se nesreća dogodila na parkingu supermarketa u delu grada Sanderlend u novembru, a pred sudom je pušten sporan snimak.

Nataša Grem osuđena je na 18 meseci uslovne zatvorske kazne, 200 sati društveno-korisnog rada i dve godine zabrane upravljanja motornim vozilima.

– Ovo je u svakom pogledu bila neumesna šala koja je dovela do ozbiljnih posledica kako po žrtvu, tako i po nju samu. Stvari su mogle da budu još ozbiljnije, a pukom srećom izbegnut je fatalan ishod. Automobili nisu igračke već teški komadi metala koje pokrećui snažni motori – naveo je sudija Edvard legard u obrazlaganju presude.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Daily record

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar