Samo ŠTETA i PROBLEMI: Evo koliko je jučerašnji protest koštao Grad Beograd

Procena Sekretarijata za javni prevoz je da se oko 25 - 30.000 putnika našlo na ovom linijama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Dvočasovno maltretiranje građana Srbije, blokadom saobraćajnica, u organizaciji lažnih ekologa, osim revolta i patnje zbog ugrožavanja slobode kretanja, izazvalo je i ogromnu štetu Gradskom saobraćajnom preduzeću u Beogradu.

Planirana klilometraža u javnom prevozu za 4. 12.2021. godine bila је 331.000 km. Zbog blokada i delimičnog obustavljanja saobraćaja na 79 linija gradskog prevoza ostvareno je 276.000 km, odnosno 83 odsto planiranog.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Plan troškova za jučerašnji dan bio je oko 66 miliona miliona dinara, a zbog nerealizovanih kilometara, usled protesta, troškovi realizovanih kilometara iznose 54 miliona.

Razlika je 12 miliona odosno 18 odsto, a tu razliku grad Beograd mora da plati prevoznicima iako nisu vozili jer nisu oni krivi što prevoz nisu realizovali.

Procena Sekretarijata za javni prevoz je da se oko 25 – 30.000 putnika našlo na ovom linijama i da su morali da napuste vozila i nastave pešice ili taksijem.

BONUS VIDEO:



Izvor: Informer

Komentari (1)

  1. Znaju se kolovođe ove ujdurme pa im lepo ispostavite račun. Skup je bio protivzakonit i imate dovoljnu osnovu daspor pokrente spor protiv njih. Kada plate neće više.

    Odgovori

Ostavite komentar