Pljušte pohvale od Španaca na račun Jovića: Čak je i Anćeloti to učinio

Poznato je koliko Karleto retko daje takve izjave

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Ricardo Larreina / Shutterstock Editorial / Profimedia

Srpski napadač Luka Jović najzaslužniji je bio za pobedu Real Madrida, pošto je postigao pogodak i asistirao je Vinisijusu kod vodećeg gola.

Španska “Marka” mu je dala tri zvezdice, koje su uz njega dobili još Eder Militao, Vinisijus Žunior i Karlo Anćeloti, a najviše prostora odvojili su za njegovu analizu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Nije Karim, ali je više nego koristan napadač. Da nije bilo Benzemine povrede, verovatno ne bismo saznali da Jović ume da igra fudbal. Ušao je u 17. minutu i ne samo da je doprineo izjednačenju, već je bio jedan od najvoljih u timu Reala – utisak je novinara “Marke”.

Osim ”Marke”, reči hvale za Luku Jovića ima i ”As”.

Srbin je zamenio povređenog Benzemu, poklonio gol, postigao još jedan i preporodio se. Odličan meč Militaa i Vinisijusa.

U noći kada je Anćeloti izgubio Benzemu, uskrsnuo je Jović, koji je asistirao, postigao gol, bio sjajan i pozadi i napred. Ta ‘nepostojeća’ klupa presudila je na Anoeti. I ne samo zbog srpskog napadača. Kamavinga je takođe pomogao da se obezbedi pobeda kada je Ančeloti odlučio da sačuva Kazemira za derbi – navodi između ostalog ”As” u svom tekstu.

Dobio je pohvale i od trenera Anćelotija, koji je ipak bio odmereniji, a poznato je da Italijan retko daje euforične izjave, pogotovo što se sad od Luke očekuje da nastavi istim tempom.

– Sjajnih prvih 30 minuta, pa gubitak kontrole… A onda odlično drugo poluvreme. Šta reći o Vinisijusu, postiže golove, igra kvalitetno, posvećen je… A Jović mora biti istaknut u prvi plan. Odradio je dobar posao, asistirao, a zatim bio spreman za svoj gol – izjavio je Karlo Anćeloti.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar