Vučić: Lažima o Danilu vode hibridni rat protiv Srbije jer je najuspešnija država u Evropi!

Dodao je da je reč o izmišljotinama koje su objavljene baš danas, na rođendan Danila Vučića, "valjda da bi sam sebi rekao da nije dobar otac"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/Printscreen

Predsednik Sribje, Aleksandar Vučić održao je vanrednu konferenciju u zgradi Predsedništva.

Vučić je govorio o današnjim sramnim napadima portala “Krik” i svih drugih medija pod uređivačkom kontrolom Dragana Đilasa na njegovog sina Danila Vučića.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Što se tiče vesti da mi je sin menadžer, nije menadžer. Džaba njima što su sam fudbaler i menadžerska agencija to demantovali, oni će nastaviti sa tim, a što su baš izabrali njegov rođendan valjada da bi ja sebi rekao da nisam dobar otac i kako sam detetu pokvario život – rekao je Vučić.

Dodao je da je reč o izmišljotinama koje su objavljene baš danas, na rođendan Danila Vučića, “valjda da bi sam sebi rekao da nije dobar otac.”

– Reč je o tekstu od 8. oktobra, u kojem pritom ništa ne piše, a objavljen je danas da bih konačno zaključio da nisam u stanju da svojoj deci obezbedim da žive kao svi ostali i udišu vazduh kao svi ostali. Ja sam na svog sina ponosan, on radi u jednoj vinoteci u Beogradu, čak ga je i inspekcija onog dana tamo zatekla. Sve laži deo su hibridnog rata – kaže Vučić.

Ističe da se rat vodi jer je Srbija najbrže rastuća ekonomija, stoga stižu pritisci sa različitih strana, a biće još izraženiji.

Podsetiimo, KRIK je danas, u bolesnoj kampanji protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegove porodice, objavio još jednu u nizu laži, sve sa ciljem kako bi uništili Vučića.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. У лажи су кратке ноге, а брука довека. Тешко је разумном човеку да поверује до које мере су, тзв опозиционари (јер, Србија има и опозицију, која не вређа и не терорише децу својих политичких противника) острашћени, заслепљени мржњом, да не виде и не чују већинску Србију, која им је одавно поручила да су недостојни да је воде. Данилу Вучићу желим срећан и радостан рођендан. И још небројено година , у здрављу и весељу, са својима најдражима, нека га прославља, и нека ужива у животу, уздигнута чела, озарена лица...

    Odgovori

Ostavite komentar