Feng šui verovanje: Za BLAGOSTANJE i napredak u sledećoj godini, važno je da jelku i kuću okitite OVAKO

Prema feng šuiju, važno je već krajem godine na izmaku privući dobru energiju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Počinju pripreme za novogodišnje praznike, a složićete se da je ukrašavanje doma i kićenje jelke nešto čemu se svi raduju.

Feng šui eksperti kažu da čak i novogodišnje dekoracije imaju uticaja na zbivanja u godini koja sledi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Prema njihovim rečima, važno je već krajem godine na izmaku privući u dom dobru energiju. Prema kineskom horoskopu, zaštitnik 2022. godine je Vodeni Tigar, čiju pažnju je važno privući, kako bi godina bila dobra.

Prema mišljenju eksperata za feng šui, važno je da se privukče pažnja tigra,  koji će obezbediti napredak, blagostanje i mir u kući.

Kako se u feng šui filozofiji mnogo toga postiže uređenjem prostora i raznim predmetima, u ovom slučaju se trba posebno postarati oko novogodišnje jelke.

Oni savetuju da, zarad napretka i blagostanja, odaberete ukrase u prirodnim bojama, poput plave, tirkizne, braon, bež ili crne.

Foto: Shutterstock

Za boje poput crvene i ljubičaste, kao i za ukrase pune šljokica i fluorescentne ukrase, veruje se da teraju, odnosno plaše tigra i da dobra energija odlazi.

Feng šui propoveda i sklad sa prirodom. Prema tome, poznavaoci ove istočnjačke filozofije smatraju da ste dobro odlučili, ako ste izabrali da ove godine okitite prirodnu jelku. Koristite što manje veštačkih materijala i ukrasa koji su pravljeni od njih.

Foto: Shutterstock

Umesto toga, odaberite tkanine od lana, pamuka ili vune, sobne biljke, predmete od gline ili keramike, drvene kugle i slično.

Svoj dom možete okititi i granama četinara, šišarkama ili sušenim bobicama.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Novosti Magazin

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar