Ne obećavamo pobedu protiv Zenita: Mitrović i Lazić spremni da se “pobiju” u hladnoj Rusiji!

Lazić se nada da će ekipa odigrati bolje nego u prethodnim mečevima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Peđa Milosavljević/STARSPORT

Košarkaši Crvene zvezde Luka Mitrović i Branko Lazić kažu da će meč protiv Zenita biti težak, ali da će timskom igrom pokušati da se na pravi način suprostave rivalu.

Zvezda u petak od 19 sati gostuje Zenitu u Sankt Peterburgu u 13. kolu Evrolige.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Ne želimo da obećamo pobedu, ali želimo da se pokažemo u boljem svetlu nego što je to bilo u prethodne tri utakmice, da konačno pokažemo naše pravo izdanje i da se na taj način suprostavimo jednoj sjajnoj ekipi, da li će to biti dovoljno videćemo. Želja nam je da se pokažemo u boljem svetlu”, rekao je Mitrović novinarima pred put u Rusiju.

“To je ekipa koja je izuzetno popunjena na svim pozicijama, njihova najveća snaga možda leži u bekovima koji su nam dobro poznati. Džordan Lojd, Bili Beron, igrači koji imaju mnogo poena u rukama. Treba će nam timska igra i timska odbrana, kako bismo im se suprostavili”, zaključio je Mitrović.

Lazić se nada da će ekipa odigrati bolje nego u prethodnim mečevima.

“Biće izuzetno teško, pre svega što idemo u goste jednoj sjajnoj i iskusnoj ekipi, a njihovii dosadašnji rezultati pokazuju u kakvoj su formi. Očekujem zaista tešku utakmicu, ali siguran sam da ćemo mi u odnosu na prethodni meč dati sve od sebe da ispravimo greške da i se što bolje pokažemo u Rusiji. Ako budemo u prilici za pobedom, daćemo sve od sebe da bismo došli do trijumfa”, rekao je Lazić.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar