Darko Ristić DEMANTOVAO lažne navode “Krika” o Danilu Vučiću: “Ta vest nema nikakve veze sa istinom”

Danilo Vučić, nema apsolutno nikakve veze sa agencijom "International Sports Office", istakao je Ristić

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/Printscreen

Direktor “International Sports Office” Darko Ristić demantovao je lažne navode plaćeničkog portala “Krik” koji je pre više meseci izmislio priču da je sin predsednika Srbije Danilo Vučić menadžer trenutno jednog od najtraženijih mladih fudbalera Dušana Vlahovića, a danas su namenski na Danilov rođendan preneli pisanja “La Republike” u koju ih je pomenuti portal mesecima ubeđivao.

– Želeo bih da Vas obavestim da sin predsednika Republike Srbije, Danilo Vučić, nema apsolutno nikakve veze sa agencijom “International Sports Office” niti je ikada učestvovao u bilo kakvim poslovima vezano za gore pomenutu agenciju u kojoj sam ja direktor. Kao što sam i odgovorio portalu “Krik”, odgovorno tvrdim da ta vest koja se pojavila u nekim italijanskim medijima je gnusna laž i nema apsolutno nikakve veze sa istinom – rekao je Ristić.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Podsetimo, sve to nije bilo dovoljno plaćeničkom “Kriku” već su baš na rođendan sina predsednika Srbije Danila, preneli jedan italijanski tekst na svoj sajt i u medijima koji se nalaze pod uređivačkom kontrolom lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, kako bi uništili ne samo rođendan, već i život Danilu i njegovoj sestri Milici i bratu Vukanu!

Iz svega navedenog se jasno zaključuje da je jedini cilj “Krika” i Đilasovih medija da unište život deci predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ali i njemu lično, o čemu je Objektiv već pisao.

foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar