“Ne znam šta bih rekla”: Džonićeva supruga uznemirena nakon što je Goran komšinici OTKRIO sve o Raši

Dok je govorila, odavala je utisak zaista potresene osobe

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook,privatna arhiva

Dan ili dva posle nestanka tročlane porodice Đokić, prvoosumnjičeni za ubistvo svojih rođaka priznao je jednoj komšinici šta je učinio.

U želji da proverimo informaciju do koje smo došli, stupili smo u kontakt sa ženom koja je porodična prijateljica i porodice Džonić i porodice Đokić, a ono što nam je ispričala, ostaviće mnoge bez teksta.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Došao je kod mene jednog jutra neposredno pošto se pojavila vest da su Đokići nestali. Skuvala sam nam kafu, seli smo za sto i počeli da pričamo. Sećam se jasno kao dan da je tada rekao: “Jao šta se to napravi, ko je tako nešto mogao da uradi” – priseća se naša sagovornica, a više o tome pročitajte klikom OVDE.

Da bismo saznali šta na ovakve tvrdnje ima da kaže supruga Gorana Džonića, stupili smo u kontakt sa Suzanom. Žena koja je, uz njegovog advokata, jedina bila u poseti u pritvoru suprugu nije bila previše raspoložena za razgovor.

Kao po nekoj matrici, ponavljala je da joj je najveća želja da joj sinovi Milan i Stefan izađu iz pritvora. Dok je govorila, odavala je utisak zaista potresene osobe.

– Ne znam šta da kažem. Bitno mi je da moji sinovi izađu što je moguće pre. Nema dokaza da su bili umešani u to za šta ih terete. Svedočili su ljudi, potvrdili da su bili na poslu kad se zločin dogodio – uznemirenim glasom pričala je juče Suzana, koja je, osim supruga, i sinove posećivala u zatvoru.

JA MUŽU VERUJEM

O mužu Goranu nije želela previše da priča.

– Neka istraga pokaže da li govori istinu ili laže. Videla sam se s njim i on sve negira. Ja mu verujem, a vreme će pokazati sve – objasnila je Suzana. Kako smo saznali u samom Moravcu, ispred porodične kuće Džonića policije nema već sedam dana. U kuću se vratila i Milanova supruga, koja je jedno vreme bila kod roditelja. Kako nam meštani kažu, ona se vratila kod Džonića zbog dece i njihove škole. – Bukvalno ih ne viđamo. Samo ujutru možemo da naletimo na njih, kada vode decu u školu – objašnjavaju nam stanovnici Moravca.

Piše: ALEKSA MOMČILOVIĆ

OVU I MNOGE DRUGE AKTUELNOSTI PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 1. DECEMBAR

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor:

Komentari (1)

  1. Najsuroviji ubica u SFRJ plasio se ubijanja zivotinja i njihove krvi. Ali zato mu nije smetalo da spali 6 zenskih osoba. Ovaj isto se plasi klanja svinje ali mu isto ne smeta da zapali ljude. Jasno kao dan on je sve to sam uradio. Pljasljivi covek koji nocu peca na Moravu. Ju ju ju ju ju....

    Odgovori

Ostavite komentar